خبرنگاران چند طرح گردشگری و توسعه صنعتی در خراسان رضوی به تصویب رسید

به گزارش مجله نماشو، مشهد- خبرنگاران- چند طرح گردشگری و توسعه صنعتی روز دوشنبه در کارگروه امور زیربنایی استان خراسان رضوی به تصویب رسید.

خبرنگاران چند طرح گردشگری و توسعه صنعتی در خراسان رضوی به تصویب رسید

به گزارش استانداری خراسان رضوی، در این کارگروه طرح توسعه سه شهرک صنعتی در حریم مشهد و 2 طرح گردشگری در حریم گلبهار به تصویب رسید.

همچنین، کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمینی و محیط زیست خراسان رضوی با 2 طرح گردشگری در شهرستان چناران موافقت کرد.

در این کارگروه با توسعه شهرک صنعتی توس و ماشین ابزار هر کدام به مساحت 100 هکتار و توسعه پارک علم و فن آوری به مساحت 50 هکتار موافقت شد.

احداث مجتمع ساماندهی مشاغل مزاحم شهری و ایجاد شهرک صنعتی خصوصی در حریم مشهد و ایجاد مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین در خواف نیز به تایید این کارگروه رسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگاران از استقرار و توسعه صنایع مشهد در مکان جدیدی در شرق این شهر که فاقد محدودیت در واگذاری زمین به واحدهای تولیدی، مسائل زیست محیطی و مانع برای توسعه شهری باشد خبر داده بود.

علی رسولیان با اشاره به شیوه نامه ضوابط واگذاری اراضی ملی و دولتی برای طرح های کشاورزی و تولیدی و طرح های غیرکشاورزی افزود: زمین دولتی با گستره زیاد به ایجاد شهرک صنعتی اختصاص می یابد به طوری که کارآفرینان در توسعه طرح های صنعتی هیچ محدودیتی نداشته و اراضی این شهرک از نظر شرایط لازم برای استقرار صنایع، مورد وثوق همه دستگاه های اجرایی اعم از اداره منابع طبیعی، اداره حفاظت محیط زیست، شهرداری و شرکت های خدمات زیربنایی می باشد.

شهرک های صنعتی توس، کاویان، ماشین سازی و فناوری های برتر و چرمشهر در غرب و شرق مشهد مستقر هستند.

صنایع واقع در محور غرب برای توسعه طرح های خود همواره با محدودیت هایی در تامین زمین روبرو بوده اند از سوی دیگر جابهجایی این صنایع به دلیل برخورداری از مسائل زیست محیطی، مانع در جهت توسعه شهر و قرار داشتن در جهت آبخوان ها، موضوع مورد مناقشه مسوولان بوده و تا به امروز تصمیم قطعی برای آنها گرفته نشده بود.

48 شهرک و ناحیه صنعتی در خراسان رضوی وجود دارد که در 40 مورد از آنها زمین برای راه اندازی واحد صنعتی در حال واگذاری است. اراضی تحت اختیار شهرک ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی هشت هزار و 600 هکتار است که عملیات اجرایی در پنج هزار و 400 هکتار آن انجام گرفته که از این میزان 600 هکتار به واحدهای صنعتی تعلق دارد.

دو هزار و 569 واحد صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی مستقر هستند که در مجموع 43 درصد از واحدهای صنعتی، 23 درصد از سرمایه گذاری صنعتی و 39 درصد از اشتغال صنعتی استان را در اختیار دارند.

منبع: ایرنا
انتشار: 4 تیر 1401 بروزرسانی: 4 تیر 1401 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 3775

به "خبرنگاران چند طرح گردشگری و توسعه صنعتی در خراسان رضوی به تصویب رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران چند طرح گردشگری و توسعه صنعتی در خراسان رضوی به تصویب رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید