تخم گشنیز در کنترل قندخون تاثیر دارد
به گزارش مجله نماشو، به گزارش خبرنگاران، تخم گشنیر مملو از خواص آنتی اکسیدانی و فیبر رژیمی است که می تواند موجب افزایش عملکرد کبد و همچنین تنظیم حرکات روده گردد. همچنین به خاطر وجود خواص آنتی اکسیدانی به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا یاری می نماید.

این دانه شگفت انگیز دارای فواید ضدباکتریایی است که می تواند به رهایی از وبا، تیفوئید و مسمومیت غذایی یاری کند.
طبق یافته های مطالعاتی دانه گشنیز می تواند به مقابله با دیابت هم یاری کند. به گفته محققان، عصاره دانه گشنیز حاوی برخی ترکیبات است که در زمان ورود به خون منجر به ترشح انسولین و حرکت شبه انسولین می گردد که میان گلوکز را کنترل می نماید.
همچنین برخی مطالعات هم نشان می دهند مصرف تخم گشنیز موجب افزایش ترشح انسولین از سلول های بتا لوزالمعده می گردد.
محققان موسسه تحقیقاتی فلوریدا هم دریافتند تخم گشنیز دارای اتانول است که میزان گلوکز خون یا قندخون را کاهش می دهد.
با این حال محققان توصیه می کنند افراد دیابتی که تحت مصرف دارو برای کاهش میزان قندخون شان هستند قبل از مصرف تخم گشنیز با پزشک مشورت کنند.
منبع: خبرگزاری مهر