دستگیری کلاهبردار سایت آژانس مسافرتی قلابی ، توصیه پلیس به مسافران
به گزارش مجله نماشو، رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری یک کلاهبردار فضای مجازی خبر داد و گفت که متهم با ساخت سایتی شبیه به سایت شرکت خدماتی مسافرتی از مسافران کلاهبرداری می کرد.

خبرنگاران - سرهنگ تورج کاظمی در این باره گفت: نماینده حقوقی یکی از شرکت های مسافرتی با مراجعه به پلیس فتا اعلام کرده بود که تعدادی از مسافران به دفتر شرکت خدماتی مسافرتی متبوع وی مراجعه و اظهار می دارند که بلیط هواپیما از شرکت خدماتی مسافرتی رزرو کرده اند و پرینت ثبت نام نیز در اختیار دارند ولی در بررسی وضعیت ثبت نام مسافران چنین ثبت نامی در سایت شرکت انجام نشده است و این باعث سرگردانی شهروندان و لطمه به اعتبار آژانس مسافرتی شده است.
این مقام انتظامی گفت: شناسایی و دستگیری متهم یا متهمان پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا قرار گرفت و کارآگاهان در تحقیقات پلیسی متوجه شدند فردی با طراحی سایتی شبیه به سایت اصلی شرکت خدمات مسافرتی اقدام به ثبت نام مسافران و رزرو هواپیما کرده و مبالغی نیز از آنان دریافت کرده است.
رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه در تحقیقات پلیسی، هویت متهم که مردی 32 ساله و ساکن حوالی جاده کرج تهران است، شناسایی شد، گفت: با هماهنگی دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای متهم در محل سکونتش دستگیر و به جرم خود اعتراف کرد.
وی به مسافران توصیه کرد: هنگام ثبت نام به نشانی دقیق شرکت ها مراجعه کند و از آدرس اینترنتی صفحات سایت ها مطمئن شوند.
منبع: چمدان