غذاهای بی نظیر تایلندی
به گزارش مجله نماشو، شمال تایلند پر از غذاهای خاص و خوشمزه است. غذاهای تایلندی یکی پس از دیگری خوشمزه هستند، البته باید قبل از میل کردن از مواد اولیه آنها مطلع شوید. در این مقاله شما را با بهترین غذاهای کشور تایلند آشنا خواهیم کرد.
غذاهای این ناحیه از پادشاهی باستانی لانا سرچشمه گرفته و پیدا کردن خیلی از آن ها در دیگر نواحی تایلند سخت است. به طور سنتی مردم شمالی تایلند بر روی میز های گرد و کوچک غذا خورده وغذاهای آنها کاملا با غذاهای نواحی شمال شرقی این کشور تفاوت دارد. غذاهای این ناحیه به شدت تحت تاثیر همسایه های شمالی مثل چین و لائوس است و در سوپ ها و کاری ها معمولا از شیر نارگیل استفاده نمی شود. آب و هوای خنک این قسمت از کشور باعث پرورش سبزیجات وحشی، گیاهان معطر و قارچ های زیادی میگردد. غذاهای این ناحیه معمولا تلخ و شور هستند و به تندی نواحی جنوبی و شیرینی نواحی مرکزی نیست.
به طور کلی مردم نواحی شمالی چندان علاقه ای به غذاهای شیرین ندارند. یکی از محبوب ترین غذاهای این ناحیه Nam phrik ong است که با برنج و سبزیجات خورده می شود. از دیگر غذاهای محبوب این مکان در تور تایلند کاری هایی مثل khao soi است که در بخش های شمالی سرو میگردند.
از طرفی سوپ های متنوع و زیادی هم هست که از غذاهای پرطرفدار مردم به شمار می روند. یکی از شهرهای پربازدید نواحی شمالی تایلند چیانگ مای است که گردشگران زیادی بخشی از سفر را برای امتحان غذاهای متنوع آن اختصاص می دهند. اگر در حال تهیه لیستی برای امتحان غذاهای خوشمزه این قسمت از تایلند هستید غذای sai ua را از یاد نبرده چا که این غذا در واقع سوسیسی تند میباشد و با گوشت چرخ کرده، فلفل خشک، سیر و علف لیمو آن را درست میکنند.