میوه های تایلندی

به گزارش مجله نماشو، تایلند کشوری با جاذبه‌های فراوان است و به دلیل آب و هوای استوایی که دارد، میوه‌های عجیبی در آن رشد می‌کنند. در این مقاله شما را با عجیب‌ترین میوه‌هایی که می‌توانید در تور تایلند میل کنید، آشنا خواهیم کرد.

میوه های تایلندی

خوردن میوه رامبوتان (Rambutan) در تور تایلند

اسم این میوه را از کلمه مالایی رامبوت گرفته‌اند که به معنی مو است. پوست آن پوشیده از مژک و رنگ آن معمولا سرخ است. گوشته این میوه به رنگ سفید و گاهی مایل به صورتی است و مزه ترش و شیرین دارد.

خوردن میوه جک فروت (Jackfruit) در تور تایلند

فصل این میوه بین ماه های ژانویه تا مه است. این میوه آبدار اندازه یک هندوانه بزرگ است و بویی متفاوت دارد. گوشته جک فروت به بخش های زیادی تقسیم شده و اطراف هر بخش دانه های زیادی قرار دارند. این میوه معمولا به صورت خام خورده می شود اما بعضی از مردم تایلند آن را سرخ شده میل می‌کنند. در تور تایلند به شما توصیه می‌کنیم طعم این میوه را در تور تایلند میل بفرمایید.

خوردن میوه اژدها (Dragonfruit) در تور تایلند

میوه گیاه کاکتوس ظاهری عجیب اما گوشته ای نرم و خوشمزه دارد که تا حدودی شبیه کیوی است و معمولا با قاشق خورده می شود. درون این میوه آبدار، دانه هایی مثل سیاه دانه وجود دارد و سرشار از ویتامین می‌باشد.

خوردن میوه زرگیل (Langsat) در تور تایلند

زرگیل میوه ای فقط مخصوص خود تایلند است. میوه ای فصلی، کوچک و گرد که فصل آن بین ماه های جولای تا اکتبر (تیر تا مهر) می باشد. پوست نازک این میوه با دست کنده می شود و درون آن گوشته ای آبدار و شفاف است که به 5 قسمت تقسیم شده‌اند و کمی مزه تند دارد. این میوه برای رفع تشنگی عالی است.

خوردن میوه ترگیل (Mangosteen) در تور تایلند

افراد کمی در خارج از تایلند میوه ترگیل را می شناسند. ترگیل میوه ای با ظاهر عجیب است که در داخل پوسته گرد و بنفش رنگ خود بخش سفید و خوشمزه ای دارد که قسمت خوراکی میوه می‌باشد و به بخش هایی تقسیم شده که بسیار خوشمزه هستند. تعداد این بخش ها برابر با تعداد برگ‌هایی می‌باشد که در زیر پوسته آن قرار گرفته‌اند.

انتشار: 24 آبان 1396 بروزرسانی: 9 اردیبهشت 1399 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 19

به "میوه های تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میوه های تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید