امنیت مکالمات کاربران در فیسبوک

به گزارش مجله نماشو، این قابلیت ها کنترل های بیشتری را شامل می گردد؛ نظیر این که چه کسی می تواند به شما پیغام بدهد یا مستقیم با شما تماس بگیرد، چه کسی به بخش درخواست ها برود، یا چه کسی اصلا نتواند به شما پیغام بدهد یا تماس بگیرد.

امنیت مکالمات کاربران در فیسبوک

پیغام رسان فیس بوک قابلیت های جدیدی برای امنیت بیشتر خواهد داشت

فیس بوک قابلیت های جدیدی را در شبکه پیغام رسان خود معرفی نموده است که به مکالمات شما امنیت بیشتری می دهد. این برنامه پیغام رسان مستقل در حال حاضر به کاربران امکان می دهد تا آن را به وسیله شناسایی چهره یا سایر اطلاعات بیومتریک (اتوماتیک) مانند شناسایی لمس دست، باز نمایند.

این برنامه درحال حاضر در آیفون و آی پد در دسترس است و به زودی طی ماه های آینده در اختیار کاربران اندروید هم قرار می گیرد. فیس بوک می گوید که این برنامه چنین داده های بیومتریکی را حفظ نمی نماید یا انتقال نمی دهد.

برای فعال سازی این قابلیت، کاربران باید به بخش تنظیمات بخش خصوصی ابزار های خود بروند و آن را فعال نمایند. فیس بوک می گوید که علاوه بر این برنامه، قابلیت های جدید دیگری را هم در پیغام رسان ارائه خواهد نمود.

این قابلیت ها کنترل های بیشتری را شامل می گردد؛ نظیر این که چه کسی می تواند به شما پیغام بدهد یا مستقیم با شما تماس بگیرد، چه کسی به بخش درخواست ها برود، یا چه کسی اصلا نتواند به شما پیغام بدهد یا تماس بگیرد. کنترل پیغام مشابهی در اینستاگرام وجود دارد که آن هم به شرکت فیس بوک تعلق دارد.

این غول رسانه ای همچنین در حال آزمایش قابلیتی مشابه اینستاگرام و واتس اپ است (هر دو متعلق به فیس بوک) که عکس ها را در پوشه درخواست ها تار می نماید.

این قابلیت مانع دیدن احتاقتصادی دیدن احتاقتصادی تصاویرگرافیکی یا عکس های ناخواسته از سوی کاربران می گردد و به آن ها آزادی عمل بیشتری می دهد تا قبل از انتخاب پاسخ دهی، مسدود کردن و یا گزارش کردن کاربر، پیغام را مشاهده نمایند.

فیس بوک نگفته است که این قابلیت چه زمان وارد پیغام رسان خواهد شد. این تنها ویژگی جدیدی نیست که فیس بوک برای محصولات خود عرضه نموده است. کاربران اندرویدی اینستاگرام در بریتانیا، ایالات متحده و ایرلند، قابلیت جدیدی را یافته اند که به آن ها امکان می دهد از دنبال نمایندگان خود پول جمع آوری نمایند.

این قابلیت با نام یاری های اقتصادی شخصی (Personal Fundraisers) و شبیه GoFundMe است. درصورتی که کاربران بالای 18 سال سن داشته باشند، پول می تواند به وسیله یک برچسب اهدا جدید ارسال گردد.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 4 تیر 1401 بروزرسانی: 4 تیر 1401 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 3604

به "امنیت مکالمات کاربران در فیسبوک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امنیت مکالمات کاربران در فیسبوک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید