طعم های فراموش نشدنی: گشت و گذار در رستوران های مشهور نیویورک
به گزارش مجله نماشو، نیویورک، شهری که هر گوشه و کنارش بوی سحر و جادو میدهد، فقط با آسمانخراشهای سر به فلک کشیده و تندیس آزادی تعریف نمیشود. این شهر، شکمگردها را هم به وجد میآورد. از دکههای هاتداگهای خیابانی تا رستورانهای لاکچری با سرآشپزهای صاحبنام، نیویورک جشنی برای حواس چشایی است. پس کوله پشتیتان را ببندید، کفشهای راحت بپوشید، و خودتان را برای یک سفر خوشمزه در رستورانهای مشهور نیویورک آماده کنید.
برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی گردشگری و سفر به سراسر دنیا با bestcanadatours.com مجری مستقیم تورهای مسافرتی و گردشگری همراه باشید.
این کلانشهر پر شور و هیجان، قلب تپندهی دنیای آشپزی هم هست. از کافههای دنج و صمیمی تا رستورانهای لوکس با سرآشپزهای صاحبنام، نیویورک طعمی برای هر سلیقهای دارد.
حالا چمدانتان را ببندید و با ما همراه شوید تا سری بزنیم به چند تا از مشهورترین رستورانهای نیویورک که تجربهشان، سفر شما را تکمیل و خاطرهای به یادماندنی خواهند ساخت.
Katz’s Delicatessen: سرزمین ساندویچهای غولپیکر
هیچ سفری به نیویورک بدون امتحان کردن ساندویچهای مشهور Katz’s Delicatessen کامل نمیشود. این رستوران از سال 1888، با ساندویچهای پاسترامی (گوشت گاو دودی) غولپیکر که از یک طرف بشقاب آویزان میشوند، شکم نیویورکیها را سیر کرده است. حتماً دوربینتان را فراموش نکنید، چون عکس گرفتن با این ساندویچهای حیرتانگیز، واجب است!
Peter Luger Steak House: معبد استیکدوستان
برای عاشقان استیک، Peter Luger Steak House حکم معبد را دارد. این رستوران قدیمی از سال 1887، با استیکهای آبدار و درجه یک که روی اجاقهای مخصوص ذغالپخته میشوند، کام هر استیکشناسی را به وجد میآورد. البته یادتان باشد، قیمتها هم درخور شهرت و کیفیتشان هستند!
Balthazar: صبحانهای به سبک فرانسوی در قلب منهتن
هیچچیزی بهتر از یک صبحانهی فرانسوی در Balthazar برای شروع یک روز شلوغ در نیویورک نیست. این کافه پرطرفدار با فضای شلوغ و پرشور، کروسانهای کرهای و املتهای پفکیاش را بین جمعیت سلبریتیها و آدمهای خوشپوش سرو میکند.
Shake Shack: طعم اصیل همبرگرهای آمریکایی
Shake Shack زنجیرهای محبوب از رستورانهای فستفود است که همبرگرهای آبدار و سیبزمینیهای سرخشدهی ترد و خوشمزهاش، طرفداران زیادی در نیویورک دارد. صفهای طولانی مقابل شعبات Shake Shack، گواهیست بر طعم بینظیر و کیفیت بالای غذاهایشان.
Joe Jr.: پیتزا ناب نیویورکی در گرینویچ ویلیج
گرینویچ ویلیج، محلهی هنرمندان و بوهمینهای نیویورک، پیتزاهای فوقالعادهای هم دارد. Joe Jr. یکی از قدیمیترین پیتزافروشیهای این محله است که پیتزاهای نازک و ترد با تاپینگهای کلاسیک و خوشمزه را به سبک نیویورکی درست میکند.
Eleven Madison Park: تجربهای لوکس و بهیادماندنی
اگر میخواهید یک شب خاص و بهیادماندنی در نیویورک داشته باشید، Eleven Madison Park انتخاب بینظیریست. این رستوران سه ستاره Michelin، با منوی خلاقانهی سرآشپز Daniel Humm، تجربهای لوکس و بهیادماندنی از طعمهای نوآورانه و ترکیبات منحصر به فرد را برایتان رقم خواهد زد.
Momofuku: نودلهای خوشمزه به سبک ژاپنی
Momofuku یکی از محبوبترین رستورانهای زنجیرهای نیویورک است که غذاهای آسیایی، بهخصوص نودلهای خوشمزه را با کیفیتی عالی سرو میکند. شعبهی اصلی Momofuku در East Village، با صفهای طولانیاش، همیشه شلوغ و پررونق است.
BaoHaus: طعمهای اصیل ویتنامی با لمسی مدرن
BaoHaus، با ترکیب طعمهای سنتی ویتنامی با خلاقیت مدرن، تجربهای متفاوت و هیجانانگیز از غذاهای آسیایی را ارائه میدهد. حتما بَنمی (ساندویچ ویتنامی) و بون چا (نودل با گوشت تفتدادهشده) را امتحان کنید.
پیتزا، پیتزا، پیتزا: Joe’s Pizza و Lombardi’s
نیویورک بدون پیتزای ترد و داغ چطور؟ Joe’s Pizza با آن برشهای غولپیکر و قیمتهای مقرونبهصرفه، یک تکه از بهشت پیتزا است. اما برای تجربه اصیل ناپلی، Lombardi’s، اولین پیتزافروشی نیویورک، با فرهای هیزمسوز سنتی و دستور پختهای قدیمی، شما را به سفری به گذشته میبرد.
صبحانهای برای قهرمانان: Sarabeth’s و Russ & Daughters
صبحانه در نیویورک به معنای ساندویچهای غولپیکر و پنکیکهای پفدار است. Sarabeth’s با مرباهای خانگی و سسهای خوشمزه، صبحانهای را جلوی شما میگذارد که تا آخر عمر فراموش نمیکنید. اما اگر هوس ماهی دودی و خاویار کردهاید، Russ & Daughters، یک موسسه قدیمی نیویورکی، با ساندویچهای ماهی دودی افسانهایاش، کام شما را به اوج لذت میرساند.
خوشمزهگردی بینالمللی: Xi’an Famous Foods و Mok Bar
نیویورک یک دیگ ذوبکننده فرهنگهای مختلف است و این در رستورانهایش هم مشهود است. Xi’an Famous Foods با نودلهای دستکشیده و ادویههای تند چینی، شما را به سفری به قلب آسیا میبرد. اما اگر هوس غذاهای کرهای اصیل کردهاید، Mok Bar با کیمچی ترد و باربیکیو کرهای، بهشت شکمپرستان ماجراجوست.
مزههای مدیترانهای: Sant Ambroeus و Estiatorio Milos
نیویورک ساحلی ندارد، اما رستورانهایش طعم مدیترانه را به قلب منهتن میآورند. Sant Ambroeus با پاستای تازه و دسرهای لذیذ ایتالیایی، شما را به یک تراس آفتابی در روم میبرد. اما اگر هوس غذاهای دریایی یونانی کردهاید، Estiatorio Milos با ماهیهای تازه صیدشده و مزههای خوشمزه، حس یک تعطیلات یونانی را به شما القا میکند.
طعمهای مدرن: Eleven Madison Park و Atomix
نیویورک مهد خلاقیت آشپزی است و رستورانهای مدرن با طعمهای غیرمنتظره و ارائههای خلاقانه، در این شهر کم نیستند. Eleven Madison Park با منوی فصلی و تکنیکهای آشپزی نوآورانه، یک تجربه لوکس و به یادماندنی را برای شما رقم میزند. اما اگر به دنبال تجربهای واقعا متفاوت هستید، Atomix، با منوی کرهای چندمرحلهای و سرآشپزهای خلاقش، شما را به سفری به دنیای ناشناخته طعمها میبرد.
دیگر رستوران های نیویورک
گرین پوینت شاتهوکس (Greenpoint Shuckers): صدفهای تازه و خوشمزه، منظرهای بینظیر از رودخانه شرق، و فضایی دنج و صمیمی، گرین پوینت شاتهوکس را به پاتوقی ایدهآل برای دوستداران غذاهای دریایی تبدیل کرده است.
کارمینز (Carmines): اگر به دنبال پاستایی اصیل ایتالیایی با سسهای لذیذ و فضایی شلوغ و پرشور هستید، کارمینز انتخابی بینظیر است. فقط یادتان باشد که برای میزهای این رستوران محبوب، باید کمی صبر داشته باشید.
پیتر لوگر استیک هاوس (Peter Luger Steak House): استیکهای درجه یک، سس مخصوص پیتر لوگر، و سیبزمینیهای سرخشدهای که در کره غرق شدهاند، پیتر لوگر را به معبدی برای عاشقان گوشت تبدیل کردهاند. البته، قیمتها هم در این رستوران تاریخی کمی بالا هستند.
ایوان (Ivan Ramen): صبر در صفهای طولانی برای چشیدن رامنهای خوشمزه و خوشعطر ایوان، ارزشش را دارد. این رستوران کوچک و دنج، با فضایی مینیمالیستی و طعمهای اصیل ژاپنی، شما را به سفری به قلب توکیو میبرد.
جونیورز (Junior's): هیچ سفری به نیویورک بدون امتحان کردن چیزکیکهای افسانهای جونیورز کامل نمیشود. این رستوران قدیمی، با دکوراسیون کلاسیک و چیزکیکهای غولپیکر و خامهای، از سال 1938 تا امروز، قلبهای شکمو را تسخیر کرده است.
سرافینا (Serafina): پاستاهای تازه، پیتزاهای نازک و ترد، و دسرهای وسوسهکننده سرافینا، آن را به یکی از محبوبترین رستورانهای ایتالیایی نیویورک تبدیل کردهاند. فضایی دنج و صمیمی و سرویس حرفهای، سرافینا را برای شامهای عاشقانه یا دورهمیهای خانوادگی ایدهآل کرده است.
اودو (Odo): اگر به دنبال تجربهای متفاوت و هیجانانگیز هستید، اودو را امتحان کنید. این رستوران کرهای، با غذاهای خلاقانه و طعمهای تند و ترش، شما را به دنیای دیگری میبرد. کیمچی خوشمزه، باربیکیو کرهای و Bibimbap رنگارنگ، فقط بخشی از چیزهایی هستند که در اودو منتظر شما هستند.
دیم سام پالاس (Dim Sum Palace): دوستداران غذاهای چینی، دیم سام پالاس را بهشت خود میدانند. سبدهای بخارپز پر از انواع و اقسام دیم سامهای خوشمزه، از هار گاو و سیو مای گرفته تا بائو و جیاوزی، شما را به سفری به هنگکنگ میبرد.
ترافی (Trafi): اگر به دنبال رستورانی با فضایی مدرن و غذاهای خلاقانه هستید، ترافی انتخابی بینظیر است. سرآشپز این رستوران، با استفاده از مواد اولیه تازه و محلی، ترکیباتی جدید و هیجانانگیز خلق میکند
شکسپیر اند کو (Shakespeare and Co.): غذا خوردن در کتابفروشیای دنج و تاریخی، تجربهای فراموشنشدنی است. شکسپیر اند کو، با قفسههای کتاب تا سقف و فضایی آرام و صمیمی، علاوه بر کتابهای ناب، غذاهای لذیذ و نوشیدنیهای خوشمزه هم سرو میکند.