نوسازی محدوده ریلی بحرانی مسیر کرمان &ndash بافق
به گزارش مجله نماشو، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از نوسازی محدوده ریلی بحرانی در مسیر کرمان - بافق تا 22 بهمن اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران، نشست مشترک رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و معاونان شرکت راه آهن جمهوری اسلامی و مدیر شرکت راه آهن استان کرمان برگزار و آخرین موضوعات و مباحث مرتبط با بخش ریلی استان کرمان در حوزه تردد مسافر و وضعیت قطارهای مسافربری مورد آنالیز نهاده شد.
دکتر محمدرضا پوربراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در این دیدار با انتقاد و گلایه از عدم اجرایی شدن مصوبات قبلی در ارتباط با بازسازی خط ریلی کرمان - بافق اظهار کرد: مدتهاست که علیرغم خریداری ریل و ملزومات، اما بازسازی خط ریلی کرمان - بافق صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه قاعدتا برای ما و مردم کرمان استمرار این مسئله قابل قبول نیست، ادامه داد: در بعضی از فواصل این مسیر، سرعت حرکت قطار به حدود 30 کیلومتر می رسد که با توجه به توسعه ریلی این وضعیت درست نیست.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی همچنین کیفیت قطارهای مسافربری را مطرح و به موارد متعدد اعتراض مردم نسبت به این مسئله اشاره نمود.
در ادامه این دیدار مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی با قبول کوتاهی های انجام شده و تاخیر در بازسازی مسیر ریلی کرمان - بافق اشاره نمود: تمام تلاشمان را می کنیم که هر چه سریع تر تعهداتمان در این زمینه عملیاتی گردد.
به گزارش خبرنگاران، همچنین در نشست رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت راه آهن مقرر شد که بازسازی و برطرف نقطه بحرانی منطقه خط ریلی کرمان - بافق حدفاصل ایستگاه مورد تا سیریز به طول 27 کیلومتر که بیشترین کاهش سرعت و مسائل ایجاد شده را دارد در اولویت قرار گیرد.
براساس این گزارش، اعتبارات مربوط به این بازسازی طی یک هفته آینده به وسیله مدیرعامل شرکت راه آهن به پیمانکاران پرداخت می گردد تا خط منطقه سیریز تا بافق که چهار ایستگاه را پوشش می دهد تا 22 بهمن به اتمام برسد و بازسازی خط و کیفیت انتقال به نحوی باشد که متوسط سرعت 110 کیلومتر در آن رعایت گردد.
در خصوص مابقی خط تا کرمان نیز در این نشست توافق شد که استفاده از ظرفیت اوراق بهادار برای طرح های عمرانی هم به وسیله کمیسیون اقتصادی پیگیری های لازم صورت گیرد و هم به وسیله شرکت راه آهن که در بودجه سال جاری و سال آینده عملیاتی گردد.
همچنین در خصوص افزایش کیفیت قطارهای مسافربری با توجه به اینکه از دغدغه های شهروندان است، توافق گشت که مذاکرات آن همزمان با بهبود شرایط نقطه بحرانی، در مورد افزایش ظرفیت قطار و واگن های باکیفیت در دستور کار باشد و گزارش وضع مربوطه ظرف یک ماه آینده به وسیله راه آهن به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا