طرز تهیه املت دنور خوشمزه؛ صبحانه آسان و سریع
به گزارش مجله نماشو، املت یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایست که سریع آماده میشود و برای زمانی که حوصله یا فرصت کافی ندارید گزینه بسیار خوبی است. املت دنور با املت ایرانی فرق دارد اما بسیار خوشمزه و دلچسب است و طرز تهیه آسانی دارد داخل این املت از انواع سبزیجات و پنیر پیتزا و ژامبون استفاده میشود و برای وعده صبحانه یا عصرانه و شام گزینه بسیار خوبی است.
این املت دارای پروتئین بالایی است و میتواند یک وعده غذایی کامل و سالم برای افراد باشد. املت دنور در زمان کوتاهی حاضر میگردد و باید گرم سرو گردد. در خبرنگاران بلاگ با ما همراه شوید تا طرز تهیه املت دنور را یاد بگیریم.
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 3 قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای | نصف یک عدد |
گوجه فرنگی | نصف یک عدد |
ژامبون گوشت یا مرغ | 3-4 ورق |
ذرت کنسروی | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ درشت | 4 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
پنیر پیتزا | 4 ورق |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن | به میزان لازم |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
1- برای درست کردن مواد داخلی املت یک عدد پیاز کوچیک رو نگینی خرد کنید و با یک قاشق روغن تفت بدین تا سبک و طلایی بشه
قارچ های شسته شده رو ورقه ای خرد کنید و بعد از طلایی شدن پیاز ها داخل تابه بریزین.
2- و هم بزنید و حرارت رو بالا ببرید تا قارچ ها کمتر آب بندازن و سیاه نشن و یک قاشق چایخوری آبلیمو روی قارچ ها بریزین تا رنگ شون تیره نشه مواد رو هم بزنید تا قارچ ها کاملا بپزن و آبشون کشیده بشه بعد حرارت رو پایین بیارین و گوجه نگینی خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت رو اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه بدین کمی با هم بپزن و میزانی نمک و آویشن هم اضافه کنید.
3- بعد از روی حرارت بردارین و کمی که از دما افتاد ژامبون خرد شده و در صورت دلخواه یک قاشق جعفری خرد شده اضافه کنید.
سبزیجاتی که داخل املت استفاده میشه کاملا قابل حذف و جایگزین کردن هستن. میتونید به دلخواه و سلیقه خودتون از هر چیزی که دوست دارید بهره ببرید. مثلا اگه گوجه فرنگی نداشتین میتونید از نصف قاشق چایخوری رب بهره ببرید. میتونید از سبزیجات دیگه ای مثل نخود فرنگی یا اسفناج یا هویج داخل املت بهره ببرید. به جای ژامبون میتونید از سوسیس سرخ شده یا تکه های مرغ پخته بهره ببرید. تخم مرغ ها رو داخل ظرفی بشکنید.
4- و با چنگال یا همزن بزنید تا از حالت لختگی خارج بشن و کف کنن. بعد میزانی نمک و فلفل سیاه و پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای قرمز خشک شده) اضافه کنید.
5- و مجددا با همزن بزنید و در آخر شیر رو اضافه و مخلوط کنید (میتونید نصف قاشق چایخوری زعفران دم نموده هم داخل مواد بریزین تا خوش رنگ و خوش عطر بشه)
اگه به بوی تخم مرغ حساس هستین حتما تخم مرغ ها رو به خوبی با همزن بزنید و ادویه کافی بهره ببرید اما اگه مسئله ای با تخم مرغ ندارین (مثل نیمروی ساده) میتونید تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید در حدی که فقط از حالت لختگی خارج بشه و استفاده از ادویه ها به جز نمک هم اختیاریه. داخل تابه رو کمی با روغن چرب کنید.
6- و روی حرارت قرار بدین تا داغ بشه بعد تخم مرغ های هم زده رو داخل تابه بریزین طوری که یک لایه نازک تخم مرغ کف تابه رو بپوشونه. اجازه بدین تخم مرغ کاملا خودش رو بگیر. میتونید برای چند دقیقه در تابه رو بذارید تا زودتر بپزه. وقتی کاملا پخت روی نصف تخم مرغ پخته رو با پنیر موزارلای ورقه ای بپوشونید.
7- و اجازه بدین کمی آب بشه و بعد از سبزیجات پخته شده روی پنیرها بریزین و صاف کنید و مجددا روی سبزیجات رو با پنیر ورقه ای بپوشونید. (به جای پنیر موزرلای ورقه ای میتونید از پنیر پیتزای رنده شده هم بهره ببرید و بعلاوه به جای پنیر موزارلا (پیتزا) میتونید از پنیر گودا یا پارمزان هم بهره ببرید که بیشتر طعم دهنده هستند اما کش دار نیستند)
8- بعد نصف دیگه تخم مرغ پخته رو برگردونید روی پنیر و سبزیجات برگردونید و کمی با پشت قاشق فشار بدین تا به پنیر بچسبه. اجازه بدین کمی داخل تابه سرخ بشه و پنیر ها کاملا آب بشن و بعد داخل ظرف سرو انتقال بدین و با دورچین انواع سبزیجات دلخواه تزئین و سرو کنید.
این املت حتما باید گرم سرو بشه چون اگه بمونه پنیر سفت میشه و دیگه خوشمزه و دلچسب نیست.
نکات املت دنور:
- برای پخت این املت بهتره از تابه نچسب بهره ببرید تا تخم مرغ به تابه نچسبه و به راحتی جدا بشه.
- این میزان املت برای سه نفر کافیه برای تعداد کم میتونید مواد رو کمتر کنید و در تابه کوچکتر بپزید.