طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب

به گزارش مجله نماشو، برای خوش طعم کردن مواد غذایی خود، در پی چاشنی دست ساز هستید؟ با استفاده از طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب، به راحتی یک سس کچاپ خوشمزه و دلنشین، آماده و در سرو و طبخ مواد غذایی از آن استفاده کنید.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب

اگر ترجیح می دهید به جای خرید سس کچاپ آماده، خودتان آن را با طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه در خانه آماده کنید، در این مطلب دو طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب و نشاسته خدمت شما ارائه می شود که بسته به سلیقه و کاربرد، هرکدام از آن ها را می توانید در کم ترین زمان آماده کنید.

روش اول؛ طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب

مواد لازم در طرز تهیه سس گوجه فرنگی با رب

  • رب گوجه فرنگی 350 گرم
  • شکر قهوه ای ½ پیمانه
  • آب ½ الی ¾ پیمانه
  • سرکه سیب ¼ پیمانه
  • پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
  • پودر سیر ½ قاشق چای خوری
  • نمک ½ قاشق چای خوری
  • پودر دارچین ¾ قاشق چای خوری

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب

  1. در این طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب، ابتدا تمام مواد را در یک قابلمه کوچک ترکیب و تنها ½ پیمانه آب برای شروع کار به آن ها اضافه کنید. پس از آن، مواد را روی حرارت میانه بجوشانید و دائما هم بزنید.
  2. هنگامی که محتویات داخل قابلمه به جوش آمد، حرارت را کم کنید و با کمی صبر، اجازه دهید به مدت 15 دقیقه سس کچاپ شما به خوبی بپزد. هر چنددقیقه یک مرتبه آن را هم بزنید و مخلوط را از کناره های تابه جدا و اطمینان حاصل کنید که به ته آن نچسبیده باشد.
  3. در این مرحله از طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب، می توانید مقدار آب را افزایش دهید تا غلظت مورد انتظار شما از سس حاصل شود. با توجه به این طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه، اگر بعد از 15 دقیقه متوجه شدید که مقدار آب موجود در سس کچاپ شما زیاد است، حرارت را تا حد میانه بالا ببرید و برای مدت چند دقیقه محتویات قابلمه را هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

نکته: در این طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب، سس کچاپ شما باید به مقدار ای غلیظ باشد که وقتی یک قاشق چوبی را به ته تابه می کشید، ردی از آن باقی بماند و بلافاصله پر نشود.

  1. در پایان راه این طرز تهیه سس گوجه فرنگی با رب، شعله را خاموش کنید و بگذارید سس کچاپ به مدت 5 دقیقه خنک شود و سپس آن را به بطری های تمیز شیشه ای منتقل کنید. توجه داشته باشید که با استفاده از این طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب، می توانید تا یک ماه سس کچاپ خانگی خود را در یخچال نگه داری کنید.

روش دوم؛ طرز تهیه سس کچاپ با نشاسته

مواد لازم در طرز تهیه سس کچاپ حرفه ای

  • گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • پودر سیر ¼ قاشق چای خوری
  • سرکه ¼ پیمانه
  • آب ¼ پیمانه
  • شکر قهوه ای 3 قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری ¼ قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کچاپ خوشمزه

اگر برای آماده سازی سس کچاپ علاقه ای به استفاده از طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب ندارید، می توانید گوجه فرنگی تازه و نشاسته را جایگزین رب در طرز تهیه سس گوجه فرنگی با رب کنید. این طرز تهیه تنها با صرف 1 ساعت، سس کچاپی فوق العاده برای شما خلق خواهد کرد.

  1. در این طرز تهیه ابتدا پیازها را به صورت ریز و نگینی خرد کنید و پس از آن با استفاده از روغن زیتون، تفت دهید. در این مرحله نیازی به پیاز طلایی نیست و تنها کافی ست پیازها کمی نرم شوند.
  2. سپس پوست گوجه فرنگی های تازه را بگیرید و پس از خردکردن، آن ها را به پیازها اضافه کنید. در قابلمه مورد استفاده را ببندید و با کمی صبر، اجازه دهید گوجه فرنگی ها آب بیندازند.
  3. در مرحله بعد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید محتویات آن سرد شود. پس از آن ترکیب گوجه فرنگی و پیاز را درون مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که به شکل پوره شوند، کار خود را ادامه دهید.
  4. پوره ایجاد شده را صاف کنید و سپس ادویه های گفته شده (پودر سیر، نمک، ادویه کاری و سرکه) را به آن اضافه و ترکیبات را به خوبی مخلوط کنید.
  5. مرحله بعد، ترکیب کردن نشاسته با آب سرد است. پس از حل کردن نشاسته در آب سرد، آن را به دیگر مواد اضافه کنید و مجددا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. هم زدن به طور مداوم را ادامه دهید تا به غلظت مورد نظر دست یابید.
  6. در پایان اجازه دهید سس کچاپ شما سرد شود و آن را درون ظرف با در بسته و در یخچال نگه داری کنید.

استفاده از طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه اغلب طرفداران بسیاری دارد، با این حال اگر به رب گوجه دسترسی ندارید، جایگزینی نشاسته در طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه، می تواند مسائل شما را برطرف کند.

نکات طرز تهیه سس گوجه فرنگی با ماندگاری بالا

با اینکه خرید رب از سوپرمارکت اینترنتی خبرنگاران امکان پذیر است، طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب، روش های متعددی دارد که بسته به سلیقه شما می تواند متفاوت باشد؛ بااین حال برای خلق طعمی فوق العاده و ماندگار، خوب است یک سری نکات را در حین استفاده از طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب استفاده کنید.

  • اگر به استفاده از شکر قهوه ای در طرز تهیه سس گوجه فرنگی با رب علاقه ای ندارید، می توانید از ترکیب یک لیوان شکر سفید با یک قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید.
  • توجه داشت باشید که شکر مورد استفاده در طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه، نباید بوی ماندگی دهد؛ چراکه یکی از مواد اصلی در این طرز تهیه محسوب می شود.
  • استفاده از سرکه خانگی در طرز تهیه سس تند با رب گوجه، موجب خلق طعمی منحصربه فرد خواهد شد.
  • برای طعم دهی بیشتر به سس خانگی خود، بهتر است از فلفل سیاه، پاپریکا و دارچین در طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب استفاده کنید.
  • در حین آماده سازی از هم زدن مداوم ترکیبات غافل نشوید؛ چراکه خطر سوختن سس در این طرز تهیه سس گوجه فرنگی با رب بالاست.
  • اگر با استفاده از این طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه، سس خود را آماده کردید، برای ماندگاری بالاتر سس کچاپ خانگی، آن را درون ظرفی دربسته و در یخچال نگه داری کنید.
منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 13 خرداد 1401 بروزرسانی: 13 خرداد 1401 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 5050

به "طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید