طرز تهیه کوکوی چیپس
به گزارش مجله نماشو، ماده اصلی تشکیل دهنده کوکوی چیپس مانند همه انواع کوکو، تخم مرغ است. از ترکیب تخم مرغ با چیپس سیب زمینی و انواع سبزیجات می توان یک غذای جدید درست کرد که برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی گزینه مناسبی است.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - ماده اصلی مورد استفاده در انواع کوکو نظیر کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکوی مرغ و ... تخم مرغ است که با مواد غذایی دیگری ترکیب شده و اغلب به عنوان یک شام ساده میل می گردد. اگر شما هم از خوردن غذا های تکراری خسته شده اید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک نوع کوکوی جدید را با هم مرور کنیم که شاید کمتر نام آن را شنیده باشید. برای رهایی از غذا های تکراری و تجربه یک طعم جدید و متفاوت، کوکوی چیپس را به شما پیشنهاد می کنیم. این غذا از ترکیب چیپس سیب زمینی با تخم مرغ و سبزیجاتی همچون فلفل دلمه ای، هویج و پیاز درست شده و اغلب با نان باگت به صورت ساندویچ مصرف می گردد.
طرز تهیه کوکوی چیپس
مواد لازم | |
پیاز متوسط | 1 عدد |
فلفل دلمه ای رنگی (سبز، زرد و قرمز) | نصف از هر کدام |
هویج متوسط | 1 عدد |
چیپس سیب زمینی | 120 گرم |
تخم مرغ | 6 عدد |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
روغن | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- پیاز را ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد نموده و هویج را با رنده درشت رنده کنید.
- 2 قاشق روغن را در تابه روی حرارت ملایم داغ نموده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی گردد.
- فلفل دلمه ای و هویج را به پیاز اضافه نموده و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. در سرانجام نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند.
- چیپس سیب زمینی را خرد کنید تا به قطعات ریزی تبدیل گردد، سپس به تخم مرغ اضافه نموده و هم بزنید.
- سبزیجات پخته را نیز به مخلوط تخم مرغ اضافه نموده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
- 2 قاشق روغن در تابه روی حرارت متوسط داغ کنید، سپس مواد را در روغن داغ بریزید. درب تابه را بسته و اجازه دهید تا یک طرف کوکو سرخ گردد.
- پس از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد.
- از آنجا که مواد مورد استفاده در کوکوی چیپس پخته هستند، سرخ شدن کوکو زمان زیادی نمی برد و در عرض 15-10 دقیقه آماده می گردد.
- کوکوی چیپس را در ظرف سرو کشیده و همراه با گوجه فرنگی و خیار شور و نان باگت به صورت ساندویچ میل کنید.
کوکوی چیپس غذایی است که بچه ها خیلی دوست دارند و برای اطمینان از سلامتی غذا بهتر است چیپس مورد استفاده در آن را در منزل تهیه کنید. چیپس خانگی را می توان به سه روش سرخ کردن، در فر و در ماکروفر درست کرد.
مراحل تهیه چیپس خانگی از این قرار است:
- سیب زمینی را پس از شستن، پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک برش بزنید.
- در ظرفی مقداری آب نمک درست نموده و سیب زمینی ها را 30 دقیقه در آب نمک قرار دهید.
- سیب زمینی را آبکش نموده و با یک دستمال نخی آن ها را خوب خشک کنید.
- روغن را در تابه ای داغ کنید تا به دمای 190-170 درجه سانتی گراد برسد. برای چک کردن دمای روغن از دماسنج مخصوص آشپزی بهره ببرید یا یک قاشق چوبی را در روغن فرو کنید زمانی که روغن اطراف قاشق آغاز به حباب زدن کرد، به دمای مناسب رسیده و باید ورقه های سیب زمینی را در روغن بریزید.
- وقتی سیب زمینی ها طلایی شدند، از روغن خارج نموده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.
- برای درست کردن چیپس سیب زمینی در فر، دمای فر را روی 260 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید و مقداری روغن زیتون روی آن ها اسپری کنید. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و 15-20 دقیقه صبر کنید تا کناره های ورقه های سیب زمینی طلایی گردد.
- برای درست کردن چیپس سیب زمینی در ماکروفر، ورقه های سیب زمینی را در بشقاب بچینید و به مدت 3 دقیقه در ماکروفر با بیشترین انرژی قرار دهید تا پخته شوند. سپس سیب زمینی ها را برگردانید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا پخته و ترد شوند.
کوکوی چیپس را بهتر است با چیپس خانگی درست کنید و با تغییر سبزیجات مورد استفاده در تهیه کوکو به آن تنوع ببخشید. اگر شما نیز این غذا را با سبزیجات دیگری تهیه نموده اید، لطفا تجربیات خود را در قسمت ارسال نظر با دیگران مخاطبان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.
منبع: setare.com