مصرف 3 عدد تخم مرغ در هفته، خطر مرگ زودرس را افزایش می دهد
به گزارش مجله نماشو، به گزارش خبرنگاران به نقل از سی ان ان، مطالعات اخیر نشان می دهد، کسانی که در هفته سه یا چهار عدد تخم مرغ مصرف می کنند، خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و مرگ زودرس در آن ها نسبت به کسانی که کم تر استفاده می کنند، بیشتر است.

پژوهشگران آمریکایی طی یک دوره 6 ماهه، با بررسی 29 هزار نفر از افرادی که در هفته سه یا چهار تخم مرغ مصرف می کردند شمار افرادی که به این دلیل دچار عارضه های مختلف شده اند را منتشر کردند.
بر این اساس، 5 هزار و 400 نفر دچار حوادث قلبی و عروقی، بیش از هزار و 300 نفر سکته مغزی، نزدیک به هزار و 900 نفر به نارسایی قلبی و بیش از 6 هزار نفر بر اثر دلایل مختلف جان خود را از دست داده اند.
یافته نشان می دهد، مصرف روزانه نصف یک تخم مرغ، 1.1 درصد خطر بیمارهای مربوط به کلسترول و 1.9 درصد خطر مرگ زودرس را افزایش می دهد.
به علاوه مصرف روزانه 300 میلی گرم کلسترول که زرده تخم مرغ یکی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را 3.2 درصد و احتمال مرگ زودرس را 4.4 درصد افزایش می دهد.
البته به گفته محققان تخم مرغ یک منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت کرد.
منبع: خبرگزاری مهر