معجزه ای برای سلامتی و تناسب اندام
به گزارش مجله نماشو، در این مطلب سعی خواهیم کرد که به اختصار علاوه بر معرفی چای گانودرما به آنالیز چند مورد از خواص آن بپردازیم.
به گزارشگروه وبگردی خبرنگاران؛چای گانودرما (چای ریشی، چای جان افزا) یکی از محصولات طبیعی است که می تواند برای حفظ و بهبود سلامت بسیار مؤثر باشد. این چای تشکیل شده از قارچ گانودرما است که خواص متعدد آن در حوزه سلامت به اثبات رسیده است.
بیشتربخوانید :با این مواد خوشمزه و سالم وزن خود را کاهش دهید
پس اگر شما تا این لحظه چای گانودرما را ننوشیده اید، با آرامش از نوشیدن چایی باستانی و مؤثر که جدای از مصرف آن، مزایای بی شماری را برای سلامتی شما به همراه دارد، لذت ببرید
چای گانودرما چیست؟چای گانودرما یا چای ریشی، چایی که از قارچ های خشک و یا پودر شده گانودرما (ریشی) که دارای نام علمی Ganoderma lucidum است تهیه شده است. این قارچ ها در جنگل ها و در چین و بسیاری از نقاط دنیا رشد می نماید، ولی به خاطر خواص کاربردی تغذیه ای و ویژگی های مؤثر دارویی و تأثیر بر سلامت افراد مصرف کننده، کشت می گردد.
به خاطر تلخی و نداشتن طعم مطبوع، این قارچ چندان از نظر خوراکی و استفاده در غذاهای مختلف محبوب نیست اما اگر این مواد می توانند به همراه چای، قهوه و یادمنوش های گیاهی مصرف شوند. برای تهیه چای گانودرما بهتر است که از قارچ های گانودرمایی که دارای رنگ سرخ هستند بهره ببرید چون این قارچ ها دارای ترکیبات مؤثر و فعال و دارای سطح بالایی از موادی نظیر بتاگلوکان، پلی ساکاریدهای محلول در آب و جدای از موارد فوق تری ترپن ها هستند که همگی آنها دارای اثرات آنتی اکسیدانی بوده و بالطبع دارای قدرت تحریک سلامت هستند.
مزایای بهداشتی ناشی از مصرف چای گانودرمابه طور کلی فواید ناشی از مصرف چای گانودرما عبارت از اثر آن در پیشگیری از ابتلای به سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، یاری به کاهش فشار خون و بهبود فرایند کاهش وزن و موارد دیگر است.
تقویت سیستم ایمنیاین چای پرخاصیت باعث تحریک و بهبود کارایی سیستم ایمنی شده و با توجه به خواص آنتی باکتریال و آنتی وایرال باعث کاهش احتمال ابتلای به عفونت به خصوص عفونت در دستگاه گوارش و روده خواهد شد.
کاهش و کنترل بیماری فشار خوندر مطالعات مختلفی که در آن خواص قارچ گانودرما آنالیز شده است، نشان داده شده که مواد تشکیل دهنده آن در کاهش و کنترل فشار خون و متعاقب آن پیشگیری از ابتلای به تصلب شرایین (آترو اسکلروزیس)، حملات قلبی و سکته قلبی نقش موثری دارد.
پیشگیری از سرطانترکیبات آنتی اکسیدانی که در این ماده غذایی وجود دارد با توجه به خواص مؤثر خود می تواند رشد تومور در بدن افراد مصرف کننده را متوقف و در نتیجه باعث پیشگیری در ابتلای به سرطان می گردد.
یاری به فرایند کاهش وزنچای گانودرما با توجه به ویژگی های خود می تواند باعث تحریک هضم و در نتیجه بهبود در کارایی متابولیسم و در نتیجه جذب مواد مغذی شده و در نهایت به هرچه بهتر بودن رژیم غذایی و کاهش وزن در شما یاری خواهد نمود.
سم زدایی هرچه بیشتر بدنبا توجه به خاصیت سم زدایی به وسیله افزایش ادرار و پیشگیری از جذب و ذخیره مواد نامناسب در بدن چای گانودرما، عنصری مؤثر برای سم زدایی مؤثر خطرناک از خون و کبد است.
آلرژیخواص بهبود دهنده کارایی سیستم ایمنی، به جز بالابردن ضریب امنیت بدن، در کاهش حساسیت و آلرژی نقش موثری دارد.
اثرات جانبی ناشی از مصرف چای گانودرماجدای از خواص موثری که این ماده غذایی و چای آن برای بدن به ارمغان خواهد آورد، ممکن است باعث حساسیت و ایجاد عوارضی جانبی در بدن فرد مصرف کننده گردد. از جمله این عوارض محتمل خشکی دهان، گلو،سینوس ها و همچنین التهاب معده و وجود خون در مدفوع شخص مصرف کننده باشد.
جدای از موارد فوق مثل هر ماده غذایی که مصرف بیش از حدآن، آثار زیان باری به دنبال دارد و مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد سمیت در کبد خواهد شد، از این رو با توجه به ویژگی های آن بهتر است که بیشتر از سه لیوان از چای گانودرما را در طول روز مصرف نکنید. همچنین به طور خودسرانه این چای را مصرف نکنید و برای هرچه بیشتر مطلع شدن و داشتن رژیم غذایی مناسب، قبل از مصرف آن با یک پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
منبع: زندگی آنلاین
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان