نکات مهم به هنگام سوراخ کردن گوش نوزاد

به گزارش مجله نماشو، در این مقاله به نکاتی که هنگام سوراخ کردن گوش نوزاد باید در نظر گرفت اشاره شده است.

نکات مهم به هنگام سوراخ کردن گوش نوزاد
سوراخ کردن گوش نوزاد، برای بسیاری از خانواده ها امری مهم است که باید در همان ابتدای نوزادی انجام گیرد ولی کودک چیزی از گوشواره نمی داند و دردی که او متحمل می شود، فکر می نماید والدین او را تنبیه می نمایند. بهتر است که گوش کودک را زمانی که به درک کامل رسیده است سوراخ کنید.

لاله گوش تا سن 9 سالگی رشد می نماید و بعد از آن دیگر تغییری در آن ایجاد نمی شود. سوراخ کردن گوش کودک در سنین پایین ضرری برای او ایجاد نمی نماید ولی بهتر است که بعد از 6 سالگی گوش کودک را سوراخ کنید.

قسمت پایین گوش مناسب برای اتصال گوشواره است. در بیشتر خانواده ها برای سوراخ کردن گوش کودک، از روش های قدیمی و با استفاده از سوزن و نخ این کار را انجام می دهند. اما این یک روش کاملاً غلط است؛

زیرا ممکن است گوش نوزاد دچار عفونت شود. برای سوراخ کردن گوش کودک، بهتر است به مراکز درمانی مراجعه کنید و از مبتلا شدن نوزاد به ویروس هایی از جمله هپاتیت و یا کزاز جلوگیری کنید. اما قبل از انجام این کار با پزشک نوزاد خود مشورت کنید.

نظر روانشناسان در خصوص سوراخ کردن گوش نوزادسوراخ کردن گوش نوزاد در بعضی از خانواده ها، در بدو تولد انجام می شود چرا که می پندارند نوزاد آن ها درد کمتری تحمل می نماید و چون نمی تواند دست های خود را تکان دهد، گوش های نوزاد سریع تر خوب می شود. اما روانشناسان با این کار مخالف هستند. نظر آنها این است که کودک، این درد را به معنی تنبیه از طرف والدین می داند. روانشناسان می گویند که کودک باید علت این درد و سوارخ نمودن گوش را بداند.

سوراخ کردن گوش نوزاد و ابتلا به عفونتروزنامه ای در آمریکا بیان می نماید که حدود 20 درصد سوراخ هایی که در بدن ایجاد می شود باعث عفونت خون در نوزادان می شود چرا که به وسیله این حفره ها، آلودگی به بدن منتقل می شود. بعلاوه به والدین توصیه می نماید که گوش های کودک خود را تا 6 ماهگی سوراخ نکنید؛ زیرا سیستم ایمنی بدن نوزاد قوی نیست و احتمال ابتلا به عفونت ها زیاد است.

عوارض سوراخ کردن گوش نوزاد از گوش به منظور نصب آویزها استفاده می نمایند. اما سوراخ نمودن گوش ممکن است عوارضی نظیر عفونت، حساسیت به بعضی از فلزات را ایجاد کند، البته ایجاد چند سوراخ بر روی گوش رواج پیدا نموده است اما سوراخ نمودن قسمت های غضروفی گوش خطرناک خواهد بود زیرا رگهای خونی در این قسمت وجود ندارد و احتمال عفونت و تاول بعد از سوارخ نمودن وجود دارد. علائمی که عفونت ها به همراه دارند نظیر تورم دردناک، گرمی و قرمز است.

نکات مهم درباره گوشواره ها و سوراخ کردن گوشقبل از اینکه گوش را سوراخ کنید با پزشک مشورت کنید.

بعد از اینکه گوش را سوراخ نمودید احتمال عفونت وجود دارد، پس بهتر است یک حوله گرم و مرطوب روی گوش قرار دهید.

استفاده از گوشواره های بزرگ و سنگین سوراخ گوش کودک را گشاد و یا پاره می نماید.

در صورتی که میخ گوشواره بلند است در هنگام خواب گوشواره ها را از گوش خود خارج کنید، چرا که ممکن است باعث ایجاد زخم در پشت گوش شود.

هنگام بستن گوشواره به گوش کودک، قفل آن را محکم ببندید تا کودک نتواند آن را باز کند، زیرا ممکن است آن را بخورد و خطر خفگی او را تهدید کند.

حساسیت به گوشواره های فلزی بسیار شایع است و به صورت قرمز و التهاب مشاهده می شود، برای بر طرف نمودن این حساسیت گوشواره را عوض کنید یا به مدت چندین روز از گوش خارج کنید.

در صورتی که قصد استفاده از گوشواره هایی به غیر از جنس طلا را دارید، با کسی که گوش را سوراخ می نماید مشورت کنید.

روزی دو مرتبه گوشواره ها را تمیز کنید.

نواحی گوش را نیز به یاری محلول های ضد عفونی مخصوص گوش تمیز کنید.

به منظور جلوگیری از چسبیدن گوشواره به زخم های گوش، در روز چند مرتبه گوشواره ها را بچرخانید.

گوشواره باید به مدت 30 تا 50 روز در گوش نگه داشته شود؛ چرا که اگر گوشواره را خارج کنید ممکن است سوراخ گوش از بین برود.

در مدتی که گوش سوراخ است، از پاشیدن ادکلن و یا خشبو نماینده به گوش خودداری کنید.

جهت سوراخ کردن گوش کودک خود، در سنین کم و نوزادی ابتدا با پزشک نوزاد خود صحبت کنید و این کار را در مراکز درمانی و بهداشتی انجام دهید و به صورت خانگی و قدیمی گوش کودک خود را سوراخ نکنید.

منبع: سایت ستاره

منبع: راسخون
انتشار: 4 تیر 1401 بروزرسانی: 4 تیر 1401 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 2256

به "نکات مهم به هنگام سوراخ کردن گوش نوزاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات مهم به هنگام سوراخ کردن گوش نوزاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید