با راه اندازی زنجیره ارزش، کارخانه سازی را دنبال می کنیم
به گزارش مجله نماشو، سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت با اعلام اینکه ایده راه اندازی زنجیره ارزش کارخانه سازی را دنبال می کنیم، گفت: عمق ساخت داخل در فراوری ماشین آلات و تجهیزات خطوط پتروشیمی ها، فولاد و نیروگاه ها حداقل به 50 درصد می رسد.

به گزارش گروه مالی خبرنگاران، مهدی صادقی نیارکی در دیدار با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران (ستصا) با بیان این مطلب اضافه نمود: تعداد واحد های صنعتی و کارگاه های فراوریی در حوزه صنعت ماشین سازی و تجهیزات، حدود 3 هزار و 500 واحد است.
او ظرفیت فراوری در این بخش را حدود 1/2 میلیون تن دانست و توضیح داد: عمق ساخت داخل در فراوری ماشین آلات و تجهیزات خطوط پتروشیمی ها، فولاد و نیروگاه ها حداقل به 50 درصد می رسد و سیاست ما در وزارت صمت توسعه بومی سازی این تجهیزات است.
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت در ادامه با تاکید بر نقش رسانه ها در بیان دستاورد های این حوزه، افزود: رسانه ها، دستاورد های عمق ساخت داخل در حوزه تجهیزات صنعتی را اطلاع رسانی نمایند، کار های بزرگی در کشور شده است که با هم افزایی و اطلاع رسانی باید تجمیع گردد.
صادقی نیارکی در مورد برنامه های معاونت صنایع وزارت صمت نیز گفت: ایده راه اندازی زنجیره ارزش کارخانه سازی مشابه مجموعه احداث صنعتی که در سنوات گذشته ایجاد شده است، را دنبال می کنیم که تحریک تقاضا برای فراوری صنعتی، عمق ساخت داخل و افزایش اشتغال از مزیت های این برنامه است.
سرپرست معاونت امور صنایع کارخانه سازی یکی از راهبرد های رسیدن به توسعه صنعتی برشمرد و تحقق این مهم در ارتقا صنعت تجهیزات و ماشین سازی توصیف کرد.
صادقی نیارکی با تاکید بر توسعه صادرات حوزه تجهیزات صنعتی، اضافه نمود: بستر ها برای صادرات کالا ها و خدمات فنی و مهندسی در کشور های همسایه مانند عراق فراهم است که نیازمند برنامه ریزی و پیگیری است.
لازم به ذکر است که ستصا یکی از قدیمی ترین تشکل صنعتی تجهیزات در کشور می باشد که از سال 1378 ثبت شده است و بیش از 180 شرکت در آن عضویت دارند.
منبع: خبرگزاری دانشجو