بنگلادش خواهان عدم اتخاذ تدابیر سخت گیرانه اروپا بر ضد صنعت پوشاک شد
به گزارش مجله نماشو، خبرنگاران: بنگلادش روز شنبه از اتحادیه اروپا خواست تا در واکنش به فاجعه ریزش ساختمان در شهر داکا اقدامات و تدابیر سخت گیرانه ای را بر ضد صنعت نساجی و پوشاک این کشور اتخاذ نکند.
با ما سفر کنید و با تور دور اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز؛ در حادثه ریزش یک ساختمان در شهر داکا که چندین کارخانه پوشاک و نساجی در آن فعالیت می کردند، تا کنون بیش از 550 نفر جان خود را از دست داده اند و اکنون اتحادیه اروپا میخواهد تدابیر سخت گیرانه ای را بر ضد صنعت نساجی و پوشاک بنگلادش اتخاذ کند.
هنوز اجساد زیادی زیر آوار مانده است و روز شنبه نیز عملیات بیرون کشیدن اجساد قربانیان این حادثه ادامه یافته است. این در حالی است که خانواده های قربانیان این حادثه با چشمانی اشک بار منتظر شنیدن خبری از بستگان قربانی خود هستند.
این بدترین فاجعه صنعت پوشاک بنگلادش به شمار می رود. اتحادیه اروپا که پیش از این امتیازهای تجاری را به صنعت پوشاک بنگلادش داده بود پس از وقوع این فاجعه تهدید نموده است که با هدف اعمال فشار بر داکا برای بهبود شرایط ایمنی کار در صنعت پوشاک و نساجی، تدابیرسخت گیرانه را برای مجازات شرکت های پوشاک این کشور اتخاذ خواهد نمود.
بسیاری از محصولات تولیدی در شرکت های نساجی و پوشاک بنگلادش در فروشگاه های عظیم و معتبر اروپایی به فروش می رسد. حدود 4 میلیون نفر در صنعت نساجی و پوشاک بنگلادش فعالیت می نمایند. بنگلادش دومین صادر نماینده عظیم محصولات نساجی و پوشاک دنیا پس از چین به شمار می رود.
بعضی از کارگران صنعت پوشاک بنگلادش در ماه تنها 38 دلار حقوق می گیرند و پاپ فرانسیس دستمزد پرداختی به این کارگران را با کار بردگان مقایسه نموده است.
دستیابی آزادانه به بازارهای کشورهای غربی موجب شده تا ارزش صادرات منسوجات بنگلادش به بیش از 19 میلیارد دلار در سال برسد و بیش از 60 درصد این صادرات نیز به بازارهای اروپایی است.
منبع: تسنیم