ثروتمندترین فرد دنیا به سهام خود چوب حراج زد

به گزارش مجله نماشو، جف بزوس در تصمیمی عجیب، حدود 2.8 میلیارد دلار از سهام خود در شرکت آمازون را فروخت.

ثروتمندترین فرد دنیا به سهام خود چوب حراج زد

ایسنا به نقل از رویترز نوشت: آنالیز های اجرا شده نشان می دهد که از هفته گذشته تاکنون جف بزوس، بنیان گذار و مدیرعامل شرکت آمازون حدود 2.8 میلیارد دلار از سهام خود در این شرکت را فروخته است. تنها در طول سه روز اخیر 1.8 میلیارد دلار از سهام بزرگ ترین شرکت خرده فروشی دنیا توسط بزوس واگذار شده است.

هنوز شرکت آمازون حاضر به اظهارنظر در مورد علت این تصمیم بزوس نشده است اما وی پیش تر گفته بود در نظر دارد هر سال یک میلیارد دلار از سهام خود در شرکت آمازون را واگذار کند تا آن را صرف تامین اقتصادی شرکت جدید خود یعنی بلو اورجین که در زمینه فضایی فعالیت دارد کند.

پیش تر جف بزوس با اعلام خبر جدایی از همسر خود اعلام نموده بود که 37 میلیارد دلار از سهام خود در آمازون را به همسرش واگذار خواهد نمود و مک کینزی که حالا سومین زن ثروتمند دنیا به شمار می رود، دومین مالک سهام شرکت آمازون پس از جف بزوس است. از سوی دیگر مک کینزی نیز متعهد شده است که کلیه سهام خود در شرکت بلو اورجین و نیز نشریه واشنگتن پست را به همسرش واگذار کند. این زوج در ژانویه سال جاری از تصمیم خود برای جدایی خبر داده بودند. آنها در سال 1993 با یکدیگر ازدواج نموده و دارای چهار فرزند هستند.

این اقدام بزوس پس از آن اجرایی می گردد که ارزش سهام گروه آمازون برای نهمین روز متوالی در بازارهای سهام کاهش یدا نموده است و تشدید جنگ تجاری بین چین و آمریکا که تبعات سنگینی برای شرکت های بزرگ آمریکایی داشته است، بدترین عملکرد آمازون از سال 2006 را رقم زده است.

هم چنین جف بزوس حدود 500 هزار دلار از سهام شرکت آمازون را به نهادهای خیریه اهدا نموده است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 4 تیر 1401 بروزرسانی: 4 تیر 1401 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 4485

به "ثروتمندترین فرد دنیا به سهام خود چوب حراج زد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثروتمندترین فرد دنیا به سهام خود چوب حراج زد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید