دلیل بوی بد در مناطقی از یاسوج هنگام شب

به گزارش مجله نماشو، معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد دلایل بوی بد در مناطقی از یاسوج هنگام شب را بازگو کرد.

دلیل بوی بد در مناطقی از یاسوج هنگام شب

به گزارش از طهمورث گودرزی معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب صبح امروز در بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهر یاسوج با اشاره به انتشار بعضی از مطالب و اخبار در خصوص منشا بوی بد در بعضی از مناطق شهر یاسوج گفت: در این مطالب که هیچگونه پشتوانه فنی و علمی ندارند گاهاً آب و فاضلاب و سیستم تصفیه خانه فاضلاب شهر یاسوج متهم می شوند که این موضوع از اساس اشتباه و غیر واقعی است.

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه نمود: تصفیه خانه فاضلاب شهر یاسوج از نوع لاگون هوادهی و سیستم هوازی است و در این سیستم موادی که فراوری می شوند دارای بوهای آزار دهنده نمی باشند مگر اینکه به واسطه قطع سیستم هوادهی به مدت بیش از 4 ساعت، سیستم بی هوازی شده و ایجاد بو کند.

گودرزی اضافه نمود: شرکت آب و فاضلاب جهت جلوگیری از این موضوع و برطرف مشکل قطعی برق اقدام به نصب دیزل ژنراتور اضطراری نموده که بلافاصله بعد از هرگونه نوسان قطعی و نوسان در شبکه برق، سیستم دیزل ژنراتور وارد مدار می گردد تا در روند تصفیه فاضلاب خللی ایجاد نگردد.

او با بیان اینکه بوی فاضلاب تازه و ورودی به تصفیه خانه در حدی نیست که در سطح وسیع منتشر گردد گفت: گاها بعضی از لجن کش ها به صورت غیرمجاز با رها کردن فاضلاب های سپتیک خانگی در خطوط انتقال فاضلاب باعث ایجاد مسائل فنی در روند تصفیه فاضلاب می شوند.

گودرزی اضافه نمود: ورود فاضلاب های سپتیک توسط تانکرهای تخلیه فاضلاب خانگی و صنعتی به شبکه و خطوط انتقال فاضلاب شهری باعث خروج گاز از فاضلاب و تجمع آن در منهول و نهایتاً خروج به محیط بیرونی می گردد که باعث ایجاد بو در مناطق اطراف و بالا دست خواهد شد که البته آبفای استان هم به جد با مسببین این کار غیرقانونی برخورد خواهد نمود و راهکارهای لازم را برای برطرف این نقیصه و قانون شکنی ارائه داده است.

او با اشاره به دومین عامل ایجاد بوی نامطبوع در مناطق پایین دست و غربی شهر یاسوج گفت: فاضلاب های سطحی رها شده در پائین دست این شهرک ها و سپتیک شدن آن ها در نهایت باعث ایجاد بو خصوصاً در شب هنگام می گردد.

این مسؤول در آبفا گفت: ساکن شدن فاضلاب های سطحی در پایین دست باعث فراوری مواد بودار خصوصاً هیدروژن سولفوره خواهد شد.

گودرزی در خصوص علت انتشار بوی نامطبوع در هنگام شب و پس از غروب آفتاب نیز شرح داد و گفت: صعود گازها در هوای گرم به صورت عمودی است و شب هنگام که هوا رو به خنکی می رود حرکت گازها بصورت افقی است و همین مسئله باعث می گردد گازها توسط باد به سمت منازل مسکونی و محلات اطراف آن راهنمایی شوند.

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در خاتمه از تمام کارشناسان صاحب فن، اصحاب رسانه و شهروندان دعوت کرد تا برای پی بردن به صحت و سقم حرفای مطرح شده، از روند کمی و کیفی تصفیه خانه فاضلاب شهر یاسوج بازید به عمل آورند.

ط

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 4 تیر 1401 بروزرسانی: 4 تیر 1401 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 4477

به "دلیل بوی بد در مناطقی از یاسوج هنگام شب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دلیل بوی بد در مناطقی از یاسوج هنگام شب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید