ظرفیت های گردشگری روستای ملی بسک آنالیز می گردد
به گزارش مجله نماشو، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه از انجام پژوهش ها و آنالیز های علمی ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی روستای ملی بسک توسط محققان داخلی و خارجی اطلاع داد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، علی محمدی امروز دوشنبه 7 آبان ماه با بیان این مطلب اضافه کرد: روستای ملی بسک که بعنوان نخستین روستای ملی صنایع دستی استان در حوزه ابریشم کشی معرفی شده علاوه بر ابریشم کشی که شاخصه این روستاست، قابلیتهای فراوان دیگری در حوزه گردشگری، هنرهای دستی ، غذاهای محلی و سنتی ، آداب و رسوم و میراثهای معنوی دارد که در جهت معرفی این قابلیتها پژوهشگران داخلی و خارجی مطالعات علمی این موارد را آغاز نموده اند.
او اضافه کرد: یکی از این ظرفیتها غذاهای محلی و سنتی روستاها می باشد که باعث جذب گردشگر می گردد.
همچنین ستایش فرجی پژوهشگرو کارشناس غذاهای بومی محلی در خصوص غذای سالم به تنوع غذای گوشه کنار کشور اشاره نمود و گفت: با برگشت به فرهنگی و آداب و رسوم گذشته می توانیم تغذیه سالم را ترویج کنیم.
او ادامه داد: همچنین معرفی غذاهای سنتی به عنوان جاذبه توریستی می تواند نقش بسزایی در توسعه گردشگری شهرستان داشته باشد.
منبع: میراث آریا