مزه دار کردن ماهی با 5 روش طعم دهی و زهم زدای رستورانی

به گزارش مجله نماشو، مزه دار کردن ماهی یا مرینیت کردن ماهی، روشی است که با آن بوی زهم ماهی کاملاً گرفته شده و ماهی شما لذیذ و طعم دار می گردد. استفاده از زهم زداها در این مواد باعث لذیذ شدن مزه ماهی می گردد.

مزه دار کردن ماهی با 5 روش طعم دهی و زهم زدای رستورانی

با ما همراه باشید و درباره وبلاگ سفرنامه کیش بیشتر بدانید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار مغذی دریایی است که روش های طبخ بسیاری دارد، اما برخی از افراد به خاطر بوی زهم ماهی از درست کردن آن خودداری می نمایند. راه حلی که برای از بین بردن بوی زهم ماهی وجود دارد، مزه دار کردن یا مرینیت کردن ماهی است. با توجه به طبع و سلیقه خود می توانید از روش ها و مواد مختلفی برای مزه دار کردن انواع ماهی از جمله ماهی تیلاپیا، قزل آلا و انواع دیگر ماهی بهره ببرید. ما در این مطلب قصد داریم چند روش مختلف و مؤثر مزه دار کردن ماهی را مرور کنیم که برای مزه دار کردن ماهی قزل الا کبابی، مزه دار کردن ماهی برای سرخ کردن و انواع دیگر ماهی، مفید است؛با ما همراه باشید!

در این مطلب آمده است:

  • مزه دار کردن ماهی با انواع ادویه یا زعفران
  • مزه دار کردن ماهی با سرکه سفید
  • مرینیت کردن ماهی با سس باربیکیو و فلفل دلمه ای
  • مزه دار کردن ماهی با لیمو و پیاز
  • مرینیت کردن ماهی با سس کچاپ تند

روش های مزه دار کردن ماهی

روش اول: استفاده از انواع ادویه یا زعفران

راحت ترین روش طعم دار کردن ماهی، غلطاندن ماهی در مخلوطی از ادویه ها و زعفران است. برای این کار می توانید از ادویه های دلخواه بهره ببرید، اما مخلوطی از پودر سیر، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و زعفران یکی از معروف ترین ترکیب ها برای مرینیت کردن ماهی است. این مواد را می توانید به تنهایی استفاده نموده یا از مخلوط آن ها با آرد سفید یا آرد سوخاری بهره ببرید.

نکته: روش مزه دارکردن ماهی کپور نیز معمولا به همین روال است.

روش دوم: استفاده از سرکه سفید برای طبخ ماهی

طعم دار کردن ماهی با سرکه سفید چند مزیت دارد. اول اینکه باعث ترد شدن ماهی می گردد و ثانیاً بوی بد ماهی را کاملاً از بین می برد، اما طعم اصلی ماهی را تغییر نمی دهد. این روش بهتر از طعم دار کردن ماهی با آبلیمو است، چراکه هنگام سرخ کردن ماهی، قند موجود در آبلیمو می سوزد و باعث تیره شدن رنگ ماهی می گردد، در حالی که اگر ماهی را با سرکه سفید مزه دار کنید، این اتفاق نخواهد افتاد و رنگ ماهی بعد از سرخ شدن عوض نمی گردد.

برای این کار در یک کاسه آب، نصف لیوان سرکه سفید و یک قاشق مرباخوری نمک بریزید و ماهی ها به مدت یک ساعت در آن قرار دهید. سپس ماهی ها را از داخل محلول درآورده و آن را یک حوله یا دستمال به خوبی خشک کنید و در خاتمه آن را به تنهایی، با آرد یا آرد سوخاری سرخ نموده و میل کنید!

روش سوم: استفاده از سس باربیکیو و فلفل دلمه ای

اگر طعم سس باربیکیو را با مرغ و گوشت می پسندید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً این سس را نیز امتحان کنید! مرینیت کردن ماهی با این سس بوی ماهی را کاملاً از بین می برد و طعم جدید و مطبوعی به ماهی اضافه می نماید. اگر کودکی دارید که طعم ماهی را دوست ندارد، این روش بهترین روش برای شماست.

برای این کار دو قاشق سوپ خوری سس باربیکیو را با پوره یک عدد فلفل دلمه ای مخلوط کنید و ماهی را در آن بخوابانید. سپس پوست زرد یک عدد لیمو ترش تازه را روی مواد رنده کنید و یک ساعت به ماهی فرصت دهید تا مزه دار گردد. سپس ماهی ها را از این ترکیب جدا نموده و درصورت تمایل آن را در پودر سوخاری بغلتانید و سپس سرخ و نوش جان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید!

روش چهارم: مزه دار کردن ماهی با لیمو و پیاز

برای این کار ماهی درسته یا قطعات ماهی را در مخلوطی از پیاز خردشده و آبلیموی تازه، نمک و فلفل قرار دهید. بهتر است ماهی بیشتر از نیم ساعت در این مخلوط نماند. این روش کاملاً بوی زهم ماهی را می گیرد و ماهی را طعم دار می نماید اما اشکال این روش همانطور که گفته شد، تغییر رنگ ماهی به دلیل استفاده از لیمو است. البته، این تغییر رنگ فقط ظاهری است و طعم ماهی طعم دارشده با این روش بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد بود.

روش پنجم: طعم دار کردن ماهی با سس کچاپ تند

کسانی که غذاهای تند و مکزیکی با ذائقه شان سازگار است، حتماً از طعم این مدل ماهی استقبال خواهند کرد! برای خواباندن ماهی در این مواد، پنج قاشق سس کچاپ تند را با یک قاشق نمک و یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس ماهی ها را درون مواد قرار داده و یک ساعت صبر کنید تا ماهی ها به خوبی مزه دار شوند. بعد از یک ساعت ماهی ها را با حرارت بسیار ملایم سرخ نموده یا در فر گریل کنید.

توجه داشته باشید که مزه دار کردن ماهی با رب انار نیز یکی دیگر از روش هاست که مانند روش بال بوده و با جایگزین کردن سس کچاب با رب انار صورت می گیرد.

سخن خاتمهی

ماهی یکی از پرخاصیت ترین، مغذی ترین و سالم ترین مواد غذایی است و پزشکان توصیه نموده اند که حداقل هفته ای یکبار این غذا را در برنامه غذایی مان بگنجانیم. ماهی علاوه بر اینکه دارای پروتئین و ویتامین D است، از مهم ترین منابع اسید چرب امگا 3 نیز بوده و بنابراین برای سلامتی بدن و مغز بسیار تأثیرگذار است؛ اما عده ای این غذا را به خاطر بوی خامی و زهم آن از برنامه غذایی خود حذف می نمایند. از بین بردن بوی زهم ماهی می تواند با انواع روش های مزه دار کردن این غذا برطرف گردد که ما در این متن 5 روش را برای این کار آموزش دادیم. اگر علاقه دارید با روش های مزه دار کردن گوشت و جوجه کباب نیز آشنا شوید، خواندن مطالب ترفندهای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز و بهترین مواد خواباندن جوجه کباب را به شما توصیه می کنیم.

شما روش دیگری برای طعم دار کردن ماهی می شناسید؟ اگر از این روش ها برای ماهی استفاده کردید، نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 15 تیر 1400 بروزرسانی: 15 تیر 1400 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 1757

به "مزه دار کردن ماهی با 5 روش طعم دهی و زهم زدای رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزه دار کردن ماهی با 5 روش طعم دهی و زهم زدای رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید