نقادی همراه با پیشنهادات سازنده باشد، روابط عمومی یاور اصلی مدیر
به گزارش مجله نماشو، به گزارش خبرنگاران، امین بابایی ظهر یکشنبه در جلسه انتخابات هیئت رئیسه روابط عمومی های شهرستان قرچک که با حضور فرماندار و مسئولان روابط عمومی ادارات در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید، گفت: روابط عمومی در دنیا بعنوان پایگاه مدیریتی اصلی تعریف می گردد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به مقوله جهانی شدن اشاره نمود و بر استفاده از ظرفیت رسانه ها تأکید کرد.
این مسئول مطرح نمود: نگاه سنتی در مدیریت، هنوز رابط عمومی را یک صندلی خدماتی می داند که صرفاً برای نصب پلاکارد، توزیع بروشور و تهیه عکس فعالیت دارد اما روابط عمومی دارای صندلی والایی است که برای اعمال سیاست ها، تأمین احتیاج عمومی مردم، ایجاد امنیت خاطر آنها و همچنین پیشبرد سیاست های فردی که مبتنی بر ارزشهای ناب انسانی و اسلام ناب محمدی(ص) است ایفای وظیفه می نماید.
بابایی از مسئولان روابط عمومی ها خواست تا به صندلی خود ایمان و اعتقاد داشته باشند و همچنین اعلام نمود: روابط عمومی محل هنرمندی مسئولان مربوطه بوده و شالوده آن عشق است.
وی خطاب به مدیران روابط عمومی ها گفت: صندلی روابط عمومی را کوچک نشمارید، کوچک انگاری و ساده انگاری برای این حوزه سم است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران به ضرورت تعامل سازنده روابط عمومی با خبرنگاران اشاره نمود و اضافه کرد: روابط عمومی از ظرفیت پر توان خبرنگاران بعنوان بازوان اجرایی یاری بگیرد.
نقادی همراه با پیشنهادات سازنده باشد
وی همچنین به مقوله نقد و نقادی اشاره ای داشت و نقدی را سازنده دانست که در کنارش پیشنهادات سازنده ارائه گردد.
بابایی یادآور شد: سه اصل آمایش، پایش و پالایش باید در سیستم کاری روابط عمومی مدنظر قرار گیرد.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران در ادامه و پس از استماع نظرات برخی مسئولان روابط عمومی ها، اشاره ای به شرایط فعلی فضای مجازی و وجود کانال های فراوان غیر رسمی داشت و گفت: اگر روابط عمومی خوراک خبری مطلوب و در خور شأن احتیاج جامعه فراوری کند، مخاطب احتیاجی به استفاده از کانالهای غیررسمی ندارد چرا که برخی از این کانالها بجای ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی به فرافکنی دست زده و به عارضه ای برای عرصه اطلاع رسانی مبدل شده اند.
وی تأکید کرد: یکی از مسائل و چالشهای دولت یازدهم و دوازدهم اطلاع رسانی نامطلوب خدمات است که بایستی خروج از این وضعیت با همت و کوشش مسئولان روابط عمومی ها صورت گیرد.
منبع: خبرگزاری مهر