کسب شغل پردرآمد با آموزش شبکه و امنیت ، منابع یادگیری

به گزارش مجله نماشو، اگر دنبال یک شغل پردرآمد در دهه پیش رو هستید و می خواهید تا یک چندین سال کارتان را تضمین کنید؛ از امروز تصمیم بگیرید یک مهندس شبکه یا مهندس امنیت شوید و آموزش های مقدماتی و تخصصی فرادرس را بگذرانید.

کسب شغل پردرآمد با آموزش شبکه و امنیت ، منابع یادگیری

در سال های اخیر، همواره مهندسان شبکه و امنیت در صدر برترین مشاغل جهان بودند و دریافتی های آن ها در همه کشورها جزور پرآمدرترین کارها محسوب شده است.

همه سازمان ها، کسب وکار، شرکت های تجاری عظیم و میانه، حتی شرکت های کوچک چند نفره به متخصصان شبکه و امنیت احتیاج دارند. همه دستگاه ها و کامپیوترها باید به اینترنت وصل شوند؛ تبادل اطلاعات داشته باشید و امنیت این اطلاعات تضمین گردد.

در بازار کار ایران، خاورمیانه و حتی کشورهای اروپایی و امریکایی، به شدت تشنه نیروهای متخصص و دارای مهارت در زمینه های مختلف شبکه و امنیت هستند.

شما با طی کردن چند دوره آموزشی شبکه یا امنیت می توانید کم کم وارد این بازار شوید و گام به گام تجربه اندازی نموده و پیش بروید تا یک متخصص و مهندس کامل شبکه، اینترنت و امنیت در یک رشته تخصصی شوید و بعد سالیانه بالای 100 هزار دلار عایدی داشته باشید.

یک تکنسین شبکه و امنیت در ایران به طور میانه 7 میلیون تومان عایدی دارد ولی اگر شما بتوانید با آموزش هایی که می بینید؛ مهارت های خود را افزایش دهید و یک خبر شبکه و امنیت شوید؛ عایدی شما بین 15 تا 20 میلیون تومان و حتی بیشتر خواهد شد.

در گذشته، تنها روش آموزش مهارت های نو و طی کردن دوره های تخصصی هر رشته، حضور در مراکز دانشگاهی و آموزشی بود ولی این روزها به لطف صدها ساعت فیلم آموزش و ، می توانید در خانه، محل کار و اوقات فراغت خود و بدون اینکه روال زندگی عادی روزانه متوقف گردد؛ دوره های تخصصی آموزشی را طی نموده و به تدریج از یک تازه کار به تکنسین و بعد کارشناس و متخصص آن رشته تبدیل شوید.

حالا بیایید ابتدا نگاهی به کارهایی که باید یک متخصص شبکه و امنیت انجام دهد؛ انداخته و بعد سراغ دوره های آموزشی که باید فرا بگیرند برویم:

یک متخصص شبکه چه مهارت هایی احتیاج دارد؟

یک متخصص شبکه باید بر مفاهیم و اصول شبکه های کامپیوتری تسلط داشته باشد و آن ها را خوب یاد بگیرد. بتواند یک شبکه کامپیوتری را تحلیل نموده، خطایابی و عیب یابی کند؛ یک شبکه را راه اندازی نموده و برای مصارف خاص، سفارشی سازی کند. مدیریت شبکه و کامپیوترهای متصل به شبکه، مدیریت و پیکربندی سرورها، سوئیچ ها، روترها و تجهیزات دیگری که به شبکه و اینترنت وصل هستند از دیگر وظایف یک مهندس شبکه است.

یک تکنسین شبکه بیشتر درگیر کارهای اپراتوری شبکه است؛ مثلا کابل کشی و اتصال کامپیوترها به شبکه و تخصیص آدرس IP به آن ها و نصب نرم افزارهای شبکه روی هر دستگاه و پیکربندی های ساده تجهیزات شبکه یا برطرف خرابی ها و عیب هایی که گزارش شده است.

اما یک مهندس و متخصص شبکه باید بتواند یک شبکه را از صفر طراحی نموده، روی آن مدیریت و نظارت داشته و به بررسی و تحلیل و بررسی کامل شبکه بپردازد. گزارش مسائل شبکه را دریافت نموده و دستورالعمل های مورد احتیاج اپراتورها و تکنسین ها را نوشته و روی عملکرد آن ها نظارت داشته باشد.

شما وقتی در راستا قرار می گیرید؛ می توانید تکنسین، سرپرست، مهندس، تحلیل گر، معمار و متخصص شبکه شوید.

یک متخصص امنیت شبکه و اطلاعات چه مهارت هایی احتیاج دارد؟

بیشترین درخواست های استخدام و جذب نیرو در بازارهای جهانی و حتی ایران برای مهندسان و متخصصان امنیت شبکه است.

یک متخصص امنیت باید با مفاهیم فناوری اطلاعات، شبکه های کامپیوتری، امنیت اطلاعات و هک و نفوذ آشنایی داشته باشد و بتواند از دانش و مهارت های خود برای محافظت از کامپیوترها، اطلاعات و سیستم های شرکت ها و سازمان ها سود ببرد.

شرکت ها از یک متخصص امنیت انتظار دارند با فایروال ها و روش های کشف آسیب پذیری های شبکه و سیستم ها و بعد برطرف باگ های امنیتی آشنایی کامل داشته باشد. مقابله با حملات سایبری، مقابله با هرزنامه ها، اجرا و پیاده سازی تست های نفوذ و بعد کنترل و نظارت بر شبکه، رصد بسته های ورودی و خروجی اینترنت، کار با انواع نرم افزارهای امنیتی و دفع حملات از دیگر وظایف و مهارت های یک مهندس امنیت شبکه و اطلاعات است.

امنیت شبکه یک رشته میان رشته ای است و ترکیبی از مهندسی کامپیوتر، مهندسی شبکه، مهندسی فناوری اطلاعات و حتی ترفندهای مهندسی اجتماعی است. لذا، افرادی که دوست دارند وارد حوزه امنیت اطلاعات و شبکه شوند؛ باید باهوش، خلاق، مبتکر، دارای پشتکار و صبر و حوصله بالایی باشند از روحیه تهاجمی برخوردار باشند.

طبیعی است که شما یک شبه تبدیل به یک متخصص امنیت شبکه نمی شوید. باید سال های طولانی در کنار آموزش های مختلف از جمله ، تجربه اندوزی نموده و در شرکت ها و مکان های مختلف کار کنید تا تبدیل به یک خبره امنیت شوید. آن گاه، می توانید از یک عایدی عالی و تضمین شغلی برای سال های متوالی برخوردار باشید.

شرکت ها به متخصصان امنیت شبکه احتیاج دارند و حاضراند برای استخدام پول زیادی بپردازند؛ چون ضامن امنیت اطلاعات و حریم خصوصی مشتریان آن ها است.

چه دوره های آموزشی را طی کنیم؟

برای اینکه یک متخصص شبکه و امنیت شوید؛ دو راستا پیش رو دارید:

1- ابتدا وارد دانشگاه شده و لیسانس یا مهندسی کامپیوتر یا مهندسی در رشته های فناوری را گرفته و بعد سراغ آموزش دوره های شبکه و امنیت بروید.

2- در روش دوم، شما احتیاجی به گذراندن یک دوره دانشگاهی ندارید و از هر سن و زمانی که احساس کردید به حوزه شبکه و امنیت کامپیوتری علاقه مند هستید؛ وارد دوره های آموزشی شده و مهارت ها و دانش خود را تگمیل کنید.

یک متخصص شبکه باید ابتدا از دوره های پایه ای مانند +Network و +A آغاز کند و بعد سراغ دوره های تخصصی CCNA یا CCNP یا دوره های MCSA و MCSE مایکروسافت برود. همین طور، می تواند دوره های MTCNA و MTCRE شرکت مایکروتیک را بگذراند. این تازه آغاز کار است و پس از این دوره ها باز می تواند دوره های تخصصی تری مانند CCIE یا دوره های شبکه های بی سیم، مرکزداده، معماری ارشد شبکه و غیره را بگذراند.

یک متخصص امنیت شبکه ضمن اینکه بهتر است دوره های +Network و +A را گذرانده باشد تا کاملا از نظر مفاهیم مسلط باشد؛ اولین دوره تخصصی او +Security است. دوره های تخصصی بعدی که باید طی گردد؛ دوره CEH مقدماتی و پیشرفته، دوره های CISSP و CCNA سیسکو در کنار دوره های آموزش هک، تست و نفوذ شبکه، آموزش کار با انواع نرم افزارهای کریو کنترل، اسنورت و مشابه این ها است.

کجا آموزش های شبکه و امنیت را یاد بگیریم؟

برای یادگیری دوره های شبکه و امنیت دو انتخاب دارید:

1- در یک مرکز دانشگاهی یا موسسات آموزش آزاد ثبت نام نموده و حضوری دوره های شبکه و امنیت را طی کنید.

این روش به ویژه در این روزها که درگیر پاندمی ویروس کرونا هستیم؛ تقریبا با استقبال کم دانشجویان روبرو می گردد؛ چون هم هزینه های بالاتری دارد و هم اینکه باید برای هر کلاس، از یک سر شهر به سر دیگر شهر بروید و با ترافیک، هزینه های بالای تردد، تلف شدن وقت و خستگی زیاد دست و پنجه نرم کنید.

عیب عظیم دیگر آموزش های حضوری، طولانی شدن آموزش و محدود شدن به روزها و ساعت های خاصی است.

2- روش دیگری که این روزها بسیار پرطرفدار و پراستقبال است؛ بهره گیری از سایت ها و مجموعه های مانند سایت فرادرس است.

در این سایت ها صدها ساعت فیلم آموزشی در حوزه و رشته مورد احتیاج شما ارائه شده که می توانید آن ها را در اوقات فراغت و بیکاری روزانه خود، مشاهده کنید؛ بدون اینکه هزینه زیادی برای ثبت نام حضوری، ترافیک و مسایل دیگر بپردازید.

خیلی راحت می توانید در خانه نشسته و هر شب یک جلسه دوره آموزشی خود را به صورت ویدئویی مشاهده نموده و در صورت احتیاج چندین بار این ویدیوهای آموزشی را مرور کنید تا در یک بازه زمانی کوتاه، کارایی و بازدهی چندین برابر شرکت در یک کلاس حضوری داشته باشید.

منبع: شبکه چی
انتشار: 7 مرداد 1400 بروزرسانی: 7 مرداد 1400 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 1799

به "کسب شغل پردرآمد با آموزش شبکه و امنیت ، منابع یادگیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کسب شغل پردرآمد با آموزش شبکه و امنیت ، منابع یادگیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید