ابداع حسگر انگشتی برای نظارت بر بیماری پارکینسون

به گزارش مجله نماشو، قدرت پنجه دست نیز همانند سرعت راه رفتن و مسافتی که فرد قادر به پیاده روی است، می تواند از شاخص های سلامت جسمی و روانی فرد باشد. انواع شرایط و درمان ها را می توان توسط قدرت پنجه دست فرد کنترل کرد اما اندازه گیری این موضوع معمولا در مطب پزشک انجام می گردد.

ابداع حسگر انگشتی برای نظارت بر بیماری پارکینسون

به گزارش خبرنگاران و به نقل از مدگجت، پژوهشگران شرکت آی.بی.ام (IBM) اخیرا یک حسگر ابداع نموده اند که به انگشت اشاره فرد متصل می گردد و می تواند حرکت انگشت کاربر را اندازه گیری نموده و از این طریق قدرت پنجه دست افراد را متوجه گردد.

هدف مهندسان از اول این بود که دستگاهی را ایجاد نمایند که بتوانند بر بیماری پارکینسون افراد نظارت کند زیرا تغییرات در رژیم دارویی معمولا با تغییر علائم همراه است. از آنجایی که اکثر مبتلایان به پارکینسون افراد مسن هستند، حسگرهای مبتنی بر پوست نمی توانند دقیق باشند و ممکن است به عفونت های ناخواسته منجر شوند، اما ناخن ها در این مورد امن تر هستند و اطلاعات زیادی در مورد فعالیت های روزمره کاربر ارائه می دهند.

یک نیروسنج درون دستگاه مذکور تعبیه شده است که حرکت انگشت را تشخیص می دهد و به لطف هوش مصنوعی و سیستم نرم افزاری، این دستگاه می تواند اطلاعات کمی درباره کارهایی که کاربر انجام می دهد، ارائه دهد.

نیروسنج وسیله ای برای اندازه گیری نیرو، گشتاور یک نیرو(لنگر)، یا توان است مانند توان فراوری شده توسط یک موتور الکتریکی یا ماشین گرمایی.

وزن جسم را توسط نیروسنج اندازه گیری می نمایند. داخل نیرو سنج یک فنر قرار گرفته است که می تواند کشیده گردد و مقدار کشیدگی فنر داخل نیروسنج به اندازه نیرویی بستگی دارد که به نیروسنج وارد می گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 4 تیر 1401 بروزرسانی: 4 تیر 1401 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 4943

به "ابداع حسگر انگشتی برای نظارت بر بیماری پارکینسون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ابداع حسگر انگشتی برای نظارت بر بیماری پارکینسون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید