اولین ایستگاه مطالعه در محیط کاری سمنان شروع به کار کرد
به گزارش مجله نماشو، به گزارش خبرنگاران در سمنان، محمد طاهریان مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان در آیین افتتاح اولین ایستگاه مطالعه در محیط کاری که در کارخانه گچ سمنان پارس برگزار گردید ضمن بیان اینکه افتتاح ایستگاه مطالعه نقش بسزایی در توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی دارد گفت: ضرورت دارد چنین طرح هایی با همکاری مسئولان و بخش خصوصی در استان افزایش یابد.

وی با تاکید بر اینکه قشر کارگری زحمات بسکمک را متحمل می شوند و شاید فرصت کمی برای مطالعه داشته باشند، گفت: با راه اندازی ایستگاه های مطالعه در محیط کارگری، کارگران می توانند در فرصت های کم به مطالعه بپردازند.
طاهریان افزود: این ایستگاه مطالعه با شعار دانایی،توانایی،مانایی راه اندازی شده است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان گفت: با شیوع کرونا فعالیت های فرهنگی چشمگیری به همت کتابداران این شهرستان در فضای مجازی در حال برگزاری است.
علی محمد مویدی زاده، فرماندار شهرستان سرخه گفت: مطالعه و کتابخوانی ابزار اصلی افزایش سطح آگاهی و دانش همگان است.
وی ادامه داد: در سایه کتابخوانی پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی جامعه میسرتر می گردد و موضوع کتاب و کتابخوانی در رشد حیات اجتماعی تأثیر بسزایی دارد.
فرماندار سرخه یادآور شد: بی شک توسعه فرهنگ کتابخوانی به عنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر، تنها زمانی به فرهنگی عمومی تبدیل می گردد که جامعه آن را نیازی خاتمه ناپذیر و وسیله ای برای رشد و پویایی شخصیت خود بداند.
مویدی زاده به ضرورت جایگزینی مطالعه در کنار سایر کارهای روزانه در زندگی مردم اشاره نمود و گفت: این طور نباشد که کتاب صرفاً به افراد خاصی از جامعه محدود باشد، بلکه همگان باید تکامل و پیشرفت را در اُنس با کتاب بدانند.
در ادامه علیرضا نوچه ناسار بخشدار مرکزی سرخه گفت: روح یک جامعه در پرتو کتاب و کتابخوانی بارور می گردد و به همین دلیل میراث فرهنگی و تمدن اسلامی همواره مملو از کتاب های بزرگانی است که افتخار جامعه بشری بوده است.
وی یادآور شد: همه همت اولیای دین اسلام بر این بوده است که بندگان خدا را به طرف روشنایی کتاب رهنمون شوند.
نوچه ناسار توضیح داد: کتابخوانی راهی برای دستیابی به دانایی و توانایی است که به آدمی در فهم و درک درست کمک می رساند و کلید گذر از محدودیت ها و جهالت ها و ورود به دنیای گسترده است.
بخشدار مرکزی سرخه گفت: با ترویج و گسترش کتاب و کتابخوانی می توان علاوه بر دستیابی به دستاوردهای نوین بشری در زمینه دانش، فرهنگ، پیشینه اندیشه ها، عقاید و تجلیات فکری و خلاق بزرگان اندیشه به سفارش ها و توصیه های دینی و اسلامی که در آنها کتاب و کتابخوانی صندلی بالا دارد، عمل کرد.
وی ضمن بیان اینکه برای رسیدن به شرایط مطلوب باید عادت به کتابخوانی را از دوران کودکی در افراد ایجاد کرد افزود: کتاب باید والاترین صندلی را در گستره های فردی و اجتماعی دارا باشد.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران