ایالت اودیشا هند استفاده ماسک را اجباری کرد
به گزارش مجله نماشو، ایالت اودیشا هند استفاده ماسک را برای شهروندانش هنگام بیرون رفتن از خانه اجباری کرد.

به گزارش خبرنگار اودیشا که ایالتی در سواحل شرقی هند است، به اولین ایالتی در این کشور تبدیل شد که استفاده از ماسک صورت هنگام بیرون آمدن از خانه را برای شهفرایندان اجباری کرد. این دستورالعمل از 7 صبح روز 9 آوریل اجرایی خواهد شد.
همه مردم برای پوشاندن دهان و بینی خود باید از هر شکل موجود ماسک هنگام بیرون آمدن از خانه استفاده نمایند؛ یک دستمال یا هر پارچه دیگر در حداقل دو لایه نیز می تواند برای این منظور استفاده گردد.
business-standard نوشت؛کویید-19 تهدیدی جدی برای سلامتی عموم مردم در ایالت اودیشا و دیگر ایالات محسوب می گردد و اعتقاد بر این است که این ویروس به وسیله قطرات در حال گسترش است.
تجربه جهانی ثابت نموده که ماسک ها در کنترل و مهار شیوع ویروس کرونا بسیار مفید هستند، بنابراین لازم است اقدامات مهمی برای دوری و جداسازی اجتماعی برای مهار شیوع ویروس کوید-19 اتخاذ گردد.
دولت ایالتی به مقامات شهرداری این اختیار را داده است تا از ازدحام جمعیت جلوگیری کند و از استفاده ماسک توسط افرادی که به بیرون از خانه های خود می فرایند اطمینان حاصل کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان