طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به روش سرآشپزان ایتالیایی

به گزارش مجله نماشو، اگر از آن دسته از افراد هستید که هر چیزی را دوست دارید همراه با پنیر پیتزا میل کنید، از املت پنیری گرفته تا سیب زمینی پنیری، بی شک انواع پیتزا هم مورد علاقه شماست. از این رو در این مطلب، قصد داریم طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را به روشی اصیل و خوشمزه آموزش دهیم؛ اولین پیتزای پخته شده در جهان که مبدا آن ایتالیاست؛ تشکیل شده از یک کراست (خمیر)، گوجه، ریحان و کمی پنیر پیتزا!

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به روش سرآشپزان ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا

مواد لازم برای 4 عدد پیتزا
آرد4 پیمانه (معادل 480 گرم)
نمک2/5 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
آب ولرم2 پیمانه (معادل 470 میلی لیتر)
پودر مایه خمیر فوری1/5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کنسروی یا پخته شده2 پیمانه
سیر4 حبه
پنیر پیتزا (موزارلا)به میزان لازم
برگ ریحان تازه2 پیمانه

طرز تهیه

  • در یک کاسه عظیم، آرد، 1/5 قاشق غداخوری نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
  • در کاسه ای دیگر، آب، یک قاشق از روغن زیتون و پودر خمیر مایه را مخلوط نموده و به مدت 2 دقیقه کنار بگذارید.
  • مواد فوق را با یکدیگر ترکیب کنید و حداقل دو دقیقه آن را ورز دهید؛ سپس 20 دقیقه آن را کنار گذاشته تا اصطلاحا ور آید.
  • حال خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و با پارچه ای روی آن را پوشانده و به مدت 4 ساعت کنار بگذارید.
  • برای تهیه سس پیتزا، گوجه ها، 1 قاشق غذاخوری نمک، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و سیرها را درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خوب پوره نموده تا یکدست شوند.
  • در این مرحله، خمیرها را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به صورت دایره درآورید؛ به گونه ای که اطراف آن ضخیم تر باشد.
  • سپس روی خمیر را به ترتیب با سس، پنیر موزارلا (به ضخامت 1 سانتیمتر) و برگ ریحان پر کنید.
  • پیتزاها را درون فر از قبل گرم شده (روی 290 درجه سانتیگراد) بگذارید و 7 تا 10 دقیقه برای پخت آن صبر کنید.

به همین سادگی، به همین خوشمزگی؛ نوش جان . . .

کالری کل (به ازای هر پیتزا): 986

چربی: 37 گرم | کربوهیدرات: 116 گرم | فیبر: 6 گرم | قند: 8 گرم | پروتئین: 43 گرم

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 19 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 1188

به "طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به روش سرآشپزان ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به روش سرآشپزان ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید