طرز تهیه کیک پاناکوتا
به گزارش مجله نماشو، در مطالب قبلی راجع به پاناکوتا نوشته بودیم و طرز تهیه چندین دسر که با یاری آن تهیه می گردد را نیز به شما آموزش دادیم. همانطور که قبلا گفتیم پاناکوتا یک پودینگ ساده است که با لبنیات غلیظ شده همراه ژلاتین تهیه می گردد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه کیک پاناکوتا سه رنگ را در اختیارتان قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک پاناکوتا
- پاناکوتا کاله یک بسته
- شکلات تلخ 150 گرم
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین 100 گرم
- کیک اسفنجی آماده یک عدد
- پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری
- پودر کاکائو دو قاشق سوپ خوری
- پودر قهوه فوری یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کیک پاناکوتا
مرحله اول
شکلات را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب گردد (روش بن ماری) سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یک دست گردد سپس گاناش را در یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
مرحله دوم
کیک اسفنجی را برش 2 سانتی متری بزنید سپس روی آن را با لایه ای از گاناش بپوشانید.
کیک را داخل قالب کمربندی بگذارید و درون فریزر قرار دهید تا سرد گردد.
مرحله سوم
پودر ژلاتین را به همراه یک چهارم پیمانه آب در ظرفی بریزید و هم بزنید سپس آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب گردد (روش بن ماری)
پاناکوتا را درون قابلمهای بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد سپس ژلاتین را به آن بیافزایید و هم بزنید.
مخلوط پاناکوتا را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط نموده، یک قسمت را به قهوه فوری آغشته کنید و قسمت آخر را بگذارید سفید بماند.
مرحله چهارم
لایه سفید را روی کیک سرد شده بریزید و در فریزر قرار دهید تا ببندد سپس لایه قهوه را روی آن بریزید و مجدداً در فریزر قرار دهید. در آخر، لایه شکلاتی را بریزید و در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد.
پاناکوتا را از فریزر بیرون آورید، آن را از قالب کمربندی جدا نموده، برش دهید و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله