ماجرای ذرت دامی در اسنک های پف شده چگونه لو رفت
به گزارش مجله نماشو، غلامرضا اصغری، در پاسخ به سئوال خبرنگاران، مبنی بر اینکه تخلف دو شرکت معروف غذایی که از ذرت دامی در فراوری اسنک های پف شده، استفاده نموده بودند، چگونه لو رفت، گفت؛ اخبار این تخلف از داخل شرکت های متخلف به ما گزارش شده است.
وی با اشاره به تخلف مسئول فنی کارخانه، اظهارداشت: اخبار این تخلف توسط افرادی از داخل همین شرکت ها به سازمان غذا و دارو داده شده که نسبت به چنین کارهایی احساس مسئولیت می نمایند.
اصغری در ارتباط با قصور مسئول فنی کارخانجات متخلف گفت: فردی که این مسئولیت را قبول می نماید، کار خودش را درست انجام دهد. حقوق دریافت از کارفرما، دلیل نمی گردد که تخلف و قصور کند.
وی در ارتباط با برخورد با چنین تخلفی توسط دو شرکت غذایی اضافه کرد: پرونده قضائی شده است.
رئیس سازمان غذا و دارو، از مسئول فنی به عنوان تنها اهرم نظارت بر فراوری فرآورده های غذایی یاد کرد و گفت: البته نظارت های ادواری داریم اما خیلی گسترده نیست.
منبع: خبرگزاری مهر