چیکن تترازینی؛ یک غذای خوشمزه ایتالیایی
به گزارش مجله نماشو، اگر می خواهید طبخ یک غذای ایتالیایی را در منزل به همراه اعضای خانواده تجربه کنید به شما چیکن تترازینی را پیشنهاد میکنیم. این غذا تا حدودی سریع حاضر می گردد و ماده اصلی آن را مرغ و ماکارونی تشکیل داده اند. این غذا ایتالیایی طعم خوبی نیز دارد.

مواد لازم برای شش نفر:
ماکارونی یا فتوچینی 300 گرم
سینه مرغ خرد شد 200 گرم
قارچ خرد شده 200 گرم
پیاز متوسط خرد یک عدد
سیر رنده شده سه حبه
آب مرغ 1.3 پیمانه
شیر 1.3 پیمانه
کره 100 گرم
پنیر پارمسان یک پیمانه
آرد یک قاشق غذا خوری
پودر جوز هندی به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری خرد شده برای تزیین
طرز تهیه:
1. ماکارونی یا فتوچینی را طبق دستور پخته آب کش کنید و کنار بگذارید.
2. در ظرفی دیگر مقداری روغن ریخته تکه های مرغ را تفت دهید و نمک وفلفل پودر آویشن و پودر جوز هندی را بیفزایید و قارچ را افزوده خوب تفت دهید.
3. در ظرف دیگر کره ریخته روی حرارت قرار دهید و پیاز را تفت دهید بعد از سبک شدن سیر را بیفزایید سپس آرد را افزوده کمی تفت دهید.
4. حالا شیر و آب مرغ را مخلوط نموده و در ظرف حاوی پیاز سیر وآرد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.
چیکن تترازینی
5. حالا تمام مواد را مخلوط نموده به ماکارونی اضافه میکنیم، خوب مخلوط کنید تا یک دست گردد.
6. داخل ظرف پیرکس یا نچسب میریزیم و روی آن را با پنیر میپوشانیم (میتوانید مقداری از پنیر را هم داخل مواد ماکارونی بریزید و مخلوط کنید) و با فر از قبل گرم شده با درجه 190 به مدت 40 الی 45 دقیقه بپزد.
7. بعد از خارج کردن از فر میتوانید با مقداری جعفری روی آن را تزیین کنید.
منبع: گردشبان