11 صنف مهمان مجمع عمومی خانه سینما می شوند

به گزارش مجله نماشو، رئیس هیات مدیره خانه سینما درباره نتیجه جلسه روسای صنوف درباره مجمع عمومی پیش رو این تشکل صنفی توضیحاتی داد.

11 صنف مهمان مجمع عمومی خانه سینما می شوند

همایون اسعدیان درباره جلسه روسای صنوف که درباره انتخابات پیش رو این تشکل صنفی ساعتی پیش (26 مرداد ماه) در خانه سینما برگزار شد به خبرنگاران گفت: جلسه خوبی بود و قرار شد روسای 11 صنفی که هنوز در وزارت کار ثبت قانونی نشده اند به عنوان مهمان در مجمع عمومی 28 مرداد ماه شرکت کنند.

وی گفت: بعدازظهر امروز 26 مرداد ماه روسای صنوف طبق روال نشست های مرسوم حاضر شدند و مجددا درباره برخی حواشی و ایرادات وارده به مجمع عمومی بحث و بررسی شد.

اسعدیان با اشاره به جلسه بیش از دو ساعت و نیم برگزار شده، گفت: دوستان پاسخ های قانونی را شنیدند و هر دو طرف؛ 21 صنفی که در وزارت کار ثبت شدند و 11 صنفی که هنوز ثبت نشدند مبنا را بر همدلی و وحدت خانه سینما گذاشتند و فضای مثبتی بوجود آمد که حرف هیات مدیره قانونی است.

او ادامه داد: در این جلسه توافق شد که روسای 11 صنف ثبت نشده به عنوان عضو مهمان در مجمع عمومی حاضر شوند تا به نظر نرسد که صنفی یا گروهی از قطار خانه سینما پیاده شده است و در فضای که بر حفظ وحدت تاکید شده است، شرایطی فراهم شود که این گروه ها پس از ثبت قانونی در مجمع عمومی های بعدی بتوانند کاندید شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 4 تیر 1401 بروزرسانی: 4 تیر 1401 گردآورنده: namasho.ir شناسه مطلب: 4456

به "11 صنف مهمان مجمع عمومی خانه سینما می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "11 صنف مهمان مجمع عمومی خانه سینما می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید